Davul yerine popo çaldı(Bu nasıl bir sanattır)

Motosikleti
yok
anlaşılan sanat bunları soymuş .. .enteresan bişeyler çıkartmış :) şakaya gelmez

Benim asıl merak ettiğim yeni bir ergen gidip demesin babasına ben bu aleti çalacam diye :queen:

adalet mi lan buu
bizde gidip asgari ücrete milletin ağız kokusunu çekelim
devletin buna DA bi çözüm bulmasını istiyorum :D :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
ulem en matrak konu bu olsa gerek söyleyeyimmi söylemeyeyimmi diyorum daaa :cherry: vallaha kafamdakilweri söyleyemezsem içimde kalır :)

1- bikere bu enstromanlara nası akort çekiyolar ? hepsinden aynı nota çıkıyo çıp çıp çıp başka bi polifoni yok :)
2- parça bittiğinde enstoromanların arka yüzünü merak eden varmı ( renklerini ) :cherry:
3- adam bayağı prof olmuş bu konuda acep zurnada çalabiliyomu ?
4- dota dizliminde kalından inceye, tiz -bas ve uzundan kısaya doğru enstromanlar küçülür yada büyür bunların hepsi seçmece arkadaş hepsi aynı ebatlarda
5- konsantrasyon şart , yoksa ritimleri karıştırabilir insan :cherry: :queen:

ulem en matrak konu bu olsa gerek söyleyeyimmi söylemeyeyimmi diyorum daaa :cherry: vallaha kafamdakilweri söyleyemezsem içimde kalır :)

1- bikere bu enstromanlara nası akort çekiyolar ? hepsinden aynı nota çıkıyo çıp çıp çıp başka bi polifoni yok :)
2- parça bittiğinde enstoromanların arka yüzünü merak eden varmı ( renklerini ) :cherry:
3- adam bayağı prof olmuş bu konuda acep zurnada çalabiliyomu ?
4- dota dizliminde kalından inceye, tiz -bas ve uzundan kısaya doğru enstromanlar küçülür yada büyür bunların hepsi seçmece arkadaş hepsi aynı ebatlarda
5- konsantrasyon şart , yoksa ritimleri karıştırabilir insan :cherry: :queen:

Abi yaratıcılığını her konuda gösteriyorsun mübarek :queen:

Yaratıcı adamın temel özelliği.Sorgu ve merak :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Abi yaratıcılığını her konuda gösteriyorsun mübarek :queen:

Yaratıcı adamın temel özelliği.Sorgu ve merak :mrgreen:

6 cı şıkkı unuttum :cherry: bunlar davulsa benim bildiğim davul tokmakla çalınır :cherry: :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

calmayla olmaz :) yanlıs calıyor..

ulem izzet öldürdün beni gülmekten ::koop:: yani dersinki ben iyi çalarım :cherry:

adam yanlış çalıyor verseler öttürürüm bu çalgıyı ama :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar