Davet

Muzo' Alıntı:
Sükrü Fiyat hakkinda söyle bisey var, ben gecen hesap yapmadim ama levent Noela ile birer Bira 50lik + Patates kizartmasi 14 YTL vermis,,,,yani bu durumda galiba Bira 5 oluyor.....

Yaaa Baris bi Mekanla konussan Hafta ici yapsin bi Moturcu indirimi....Herhafta giderizzzz....

( hafta içi + motorcu ındırımı )
walla iyi fikir....:cat:

harbiden barış öle bi kıyak yapabilirse mükemmel olur her perşembe gideriz içmeye :queen:

yada biz gidelim pazarlık edelim her hafta bu grup gelcek ona göre indirim yapın otoparkta bile abone olanlara indirim yapılıyo

cuk_o' Alıntı:
harbiden barış öle bi kıyak yapabilirse mükemmel olur her perşembe gideriz içmeye :queen:

yada biz gidelim pazarlık edelim her hafta bu grup gelcek ona göre indirim yapın otoparkta bile abone olanlara indirim yapılıyo

Baba,

Persembe degil Carsamba ( Bugün ) bak yarin gelme biz yokuz ona göre.....

ya barışçım bu tarih dışında özel olarak bir organizasyon yapmsak da daha kalabalık daha planlı programlı gelsek sana.daha iyi olur bence :)
ayrıca kampta eksikliğini çok hissettik.

judas25' Alıntı:
Ya akşam bende gelmek istiyorum ama annem içki içenlerle arkadaşlık yapma diyor.Napıcam ben şimdi:silent:

dostum seni yeni tanıdım ve çok sevdim mutlaka gel:rendeer:
annen siteye girmiyorsa sorun yok
sadece siteden kötü çocuk olduğunu anlayabilir:p

muzo

abi perşembeyi ben şey olsun die söledim heni perşembe günü kimse içmez daha boş olur indirim yaptırmamız daha kolay olur diye yani ondan yoksa akşam ordayım biliyom yani

valla annen izin vermiyosa gelme bence ben ne zaman hatun izin vermeden bi halt etsem başıma bişey geliyor :queen:

Bildiğiniz sağlam bi uyku hapı var mı.Annemin çayına karıştırayım.Hehe:p

barış bu akşam ada sahilerinde bekliyorum u da çal ben halla havamdan çıkamadım

organizatr7iv.jpg
[/URL][/IMG]

cuk_o' Alıntı:
muzo

abi perşembeyi ben şey olsun die söledim heni perşembe günü kimse içmez daha boş olur indirim yaptırmamız daha kolay olur diye yani ondan yoksa akşam ordayım biliyom yani

valla annen izin vermiyosa gelme bence ben ne zaman hatun izin vermeden bi halt etsem başıma bişey geliyor :queen:

Heee anlasildi ama Baris hep Carsamba caliyor orda galiba.....

Sevgili Dostlar,

Barış kardeşimiz bizi davet eden bir başlık açmış.

Eğer düşünceme katılırsanız, o çerçevede bırakalım !

tamam abi o zaman çarşamba diye pazarlık ederiz mesela ben kayseriliyim pazalık konusunda iyiyimdir :queen: gerçi ben istanbulda doğmuşum ama annem babam kayseri doğumlu birazcık bulaşmıştır banada herhalde bulaşmadıysa annemi getiririz o zaman bize extradan para bile veririler :queen: :queen:

ledo' Alıntı:
Sevgili Dostlar,

:cat: :rendeer: oldu leven abi :cat: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ledo' Alıntı:
Sevgili Dostlar,

eyvallah levent abi senin dedigin gibi olsun

ccbbdd' Alıntı:
arkadaşlar karaköy rıhtıma 18:00 dan sonra giriş yapabilirsiniz ve orda ücretsiz parkedebilirsiniz sanıyorum 18.00 dan sonra ordaki zincirler kalkıyor ve o bölüm trafiğe açılıyor motorla gelenler için zaten problem yok...

SANATÇIYA BİRAZ SAYGI ARKADAŞLAR AMA...:) :p

yahu arkadaşlar adamımız Barışımız park muhabbeti yapmamalı bence...sanatçı müziğini icra etmeli...yani sahne öncesi park vale falan istemezsiniz herhalde...:queen: :p :wiinkk:

arkadaşlar fiyat konusunda elbete mekanla konuşur ve size özel bir indirim yaptırmaya çalışırım,bunun dışında fiyatlar zaten çok afaki değil bira 50cl. 6tl gibi bir fiyat..

Yahu gelmesine gelecemde Biz çaydan başka içki türküden başka müzik. Görmedik bilmeyiz. Madara olmıyalım oralarda. Gerçi köprünün altında Fatih diyede bir mekan var içkisiz üstelik tavlada var. Metehanı sandığa gömmek isterim doğrusu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akalteke' Alıntı:
Yahu gelmesine gelecemde Biz çaydan başka içki türküden başka müzik. Görmedik bilmeyiz. Madara olmıyalım oralarda. Gerçi köprünün altında Fatih diyede bir mekan var içkisiz üstelik tavlada var. Metehanı sandığa gömmek isterim doğrusu.
akşam gel kahveni iç nargileni iç barış biirde sana uzun ince bir yoldayım çalsın mest ol :)

ledo' Alıntı:
Sevgili Dostlar,

Ne demek Levent Abi,

Sen ne dersen öyledir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar