DATÇADA kamp yapılırmı

Çadır veya karavan olayında yer için ödediğiniz para bu işin sırrı. Devlete ait veya ucuz işletmelerde bu problemler oluyor. Ancak giriş ve yer ücreti yüksek yerlerde bu sıkıntılar çok az oluyor. Bir kaç sene önce yine kamptaydık. İzmir'de hipokampta. Yanımdaki çadır ağır ceza hakimiydi. Solumdaki karavan öğretmen bir aileydi.

Daha öncesinde İzmir'de yine bir kapta kalmıştım. Yanımdaki çadırlar sabaha kadar çalıp çalıp oynadılar. Son bir kaç yıldır çadır kurmuyorum. Didim'de yazlığa gidiyorum. Ama fırsat bulursam yine çadır kurarım. Çadır kurmanın zevki başka. Hatta ara ara İztuzu veya Muğla Akbük'de çadır kurmayı hayal ediyorum. Bakalım, nasip.

Oynayıp göbek atmak nasıl bir şey çözebilmiş degilim. Misal Tekne turlarında Göbek atmak nasıl bir ruh hali anlayamadım anlamakta istemiyorum.
Arada Göcek'e giderim , orada sürekli müdavimi olduğum bir tur teknesi var , Aile işletiyor , ipsiz sapsız kesimini kesinlikle almaz. Tüp olmayan normal mangalda bir çipura yapar böyle çipura zor bulunur. En güzel ve sakin koylara gider.. Kafa dinlemelik. Bangır bangır olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burak siz Kamyoncu beyle “üstad” seviyesinden “cahil zengin” seviyesine ne ara geçtiniz ya?

askeri ücretten sonra bende film koptu.
bu kamyoncuya kızgınım beni trolledi. motoru bile yok bence .

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu kandırılma korkusunun altına nasıl bir travma barındırıyorsun acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kandırılma korkusunun altına nasıl bir travma barındırıyorsun acaba?

kamyoncu yuzde yuz kandırıyor bizi.
hayabusası olan yurtdışına elektrkli arac komponenti satan biri askeri ucret, herkez vs yazar mı ?!

bağlaç olan de da ki den bahsetmiyoruz bak!!
oyun büyük.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bizim pederde düzgün yazamaz. Şapka diyemez. Kibrit diyemez. G ve Ğ harfini, d ve b harfini karıştırır. Disleksi çünkü. Kamyoncu bey'in eğitimini ya da özel bir durumu var mı bilmem. Ama isterse mobileti olsun hayabusam var desin bizi hiç ilgilendirmez. Milletin hayatından bize ne? Ben şurada yazılan iki kelime yazıdan bilgimi arttıracak bir şey kapabiliyor muyum? Ona bakarım. Suç ve Ceza romanında şöyle bir söz geçer: İnsan bazen en değersiz insandan bile bir bilgelik duyabilir. (Ya da bunun gibi bir şeydi. Lisede okumuştum çok uzun zaman geçti)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
öyle beyaz yakalı kampı olmaz kamp yerlerinde kamp hiç olmaz en yakın insan yerleşkesi 10 km uzakta değilse kamp kamp değildir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler beni yanlış anlamayın, bilmediğim için soruyorum; en yakın yerleşim birimi epey uzaktaysa ve ortamda ala franga tuvalet yoksa siz nereye çatır çutur s.çıyorsunuz? Hadi kötülüğü içinizden def ettiniz diyelim nasıl kendinizi temizliyorsunuz? Yaprağa mı dötünüzü siliyorsunuz? Elinizi ne ile yıkıyorsunuz? Kışın kar yağsa bile her sabah duş alan biri olarak soruyorum; nasıl oluyor bu işler?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Beyler beni yanlış anlamayın, bilmediğim için soruyorum; en yakın yerleşim birimi epey uzaktaysa ve ortamda ala franga tuvalet yoksa siz nereye çatır çutur s.çıyorsunuz? Hadi kötülüğü içinizden def ettiniz diyelim nasıl kendinizi temizliyorsunuz? Yaprağa mı dötünüzü siliyorsunuz? Elinizi ne ile yıkıyorsunuz? Kışın kar yağsa bile her sabah duş alan biri olarak soruyorum; nasıl oluyor bu işler?
Mesela;

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sıçma işini 2 3 gündür ben de düşünüyordum orası yalan değil ben de bilmiyorum ama su torbaları var boş şekilde götürüyorsun kampını kurduktan sonra motorla gidip doldurup getiriyorsun bildiğin duşun içme suyun vs oluyor

61pmMXFIU+L._AC_SL1500_-500x500.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mesela;

Ürün eyvallah çok güzel ve fonksiyonel ama buna ben 1000 TL verirsem bana inme iner, felç geçiririm, sağımı solumu bulamam. Yoksa güzel ürün,ona diyecek bir şey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıçma işini 2 3 gündür ben de düşünüyordum orası yalan değil ben de bilmiyorum ama su torbaları var boş şekilde götürüyorsun kampını kurduktan sonra motorla gidip doldurup getiriyorsun bildiğin duşun içme suyun vs oluyor

Boklu boklu gezsem sanırım daha iyi, ben bunu taşıyamam motorda. Bir de çok çirkin bir alet, yangın tüpü gibi nedir bu yaw?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Abi ilk gördüğümü attım daha ucuz versiyonları var. Aşağıdaki gibi Portatif wc'ler var. Çok daha ucuzlarıda var. Tuvalet kağıdına kadar asıyorsun yanına. Temu özellikle kamp malzemeleri konusunda bir cennet.

Ama bir kürekle çukur kazıp işi bitirip kapatabilirsin. Doğada kamp yapılıyorsa ne kadar çok ekipman o kadar çok baş ağrısı açıkçası.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mangalda yapılan o kadar eti yedikten sonra sabaha s.çmayanın bağırsakları düğümlenmiştir. Sindirim ve boşaltım sistemleri mokokodur.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Bunu güneşte uzun süre tutarsan çok ısınır hiç bir şekilde kullanamazsın. Bende var.

https://www.ersinoutdoor.com/urun/n...24-litre-cok-amacli-kamp-su-bidonu-nh16s024-t Bu temiz su bidonu çok daha kolay kullanışlı oluyor. Duş için değil ama. Duşa bu illa ki lazım oluyor(edit: yukarıdakinden bahsediyorum) Motorla kamp yapılmaz yav. Yapan var ama ben tercih etmem.

https://www.duzgider.com.tr/urun/nurgaz-ng-ksb20-campout-katlanabilir-kamp-su-bidonu-20-lt Bu da var bende bu kullanışsız mesela.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kamp işi bana göre de değil azizim...ben konfor adamıyım, öyle pek sıkıntıya da gelemiyorum. Tamamen kişisel tercihler tabii, çok keyif alan dostlarım da var, ama bir türlü dahil olamıyorum...

En son üniversite yıllarında 3 arkadaş çadır kurmuştuk bir sahilde. Bir gece zor dayanmış, kendimi eve atmıştım...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alıyorsun rulo havlu.. Islatıp ıslatıp hallediyosun işte...:ROFLMAO:
Amma boktan yerlere gitti muhabbet :) :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar