Ahh ah İzmir'de yaşasam her hafta sonu kaçarım kampa , bir saat uzaklıkta onlarca tenha koy var , havası mis insanı hoş sohbet , bide herşeye başka bi isim uydurmasanız , gevrek ne yahu simit işte o
Siz gittiğiniz yerleri önceden bize belirtinde biz oralara yaklaşmayalım.Ben karavan kamplarınada gitmem kuytı köşelerede. Denize sıfır çadır kamplara giderim fakirler çadırlarından 3 5 taneisni öteye koyum burası benim derim geçerim. Suyuda taşıyacak değilim getirin hortumu par küt birti. E zaten elektirikli araç bataryası yapıyorum karavanda 6kWh batarya var herşeyim çalışıyor. Ben rahat adamım ve işgalciyim. Heleki öğrenci çadırı falan varsa arabayla toz duman eder kovalarım.
Abi 3-4 sene evvel Çeşme AltınKum'a çadır atmıştık yok böyle güzellik, deniz desen 10 numara ortam desen 10 numara üstünüde sakin bir yer. Bursa'da bu işlere girsem denizler Ege denizinin yanında moklu dere gibi ne güzel ne sakin, dağa çıksam ya ayılar gelecek ya cinler öyle günü birlik gidip gelmekten başka iş yok.Ahh ah İzmir'de yaşasam her hafta sonu kaçarım kampa , bir saat uzaklıkta onlarca tenha koy var , havası mis insanı hoş sohbet , bide herşeye başka bi isim uydurmasanız , gevrek ne yahu simit işte oha boyoza laf yok Kleopatra koyundan Alaçatı ya sabah boyoz almaya gitmişliğim var , o lezzetin adı boyozdur evet..
İzmir tarafına gelirseniz 4x4 araçla girilebilecek bir kaç yer biliyorum kamyoncu bey. Seve seve paylaşırım. Ancak çekme offroad karavanla giriliyor. Normalle geçilir mi deneyimim yok. Zamanı geldiğinde sorarsanız özelden koordinat atarımBen karavan kamplarınada gitmem kuytı köşelerede. Denize sıfır çadır kamplara giderim fakirler çadırlarından 3 5 taneisni öteye koyum burası benim derim geçerim. Suyuda taşıyacak değilim getirin hortumu par küt birti. E zaten elektirikli araç bataryası yapıyorum karavanda 6kWh batarya var herşeyim çalışıyor. Ben rahat adamım ve işgalciyim. Heleki öğrenci çadırı falan varsa arabayla toz duman eder kovalarım.
Bak ACT kardaş bizim her işimiz show. Ha bu kamyon 4x4 görünümünde 4x2 yani bir yere girmezİzmir tarafına gelirseniz 4x4 araçla girilebilecek bir kaç yer biliyorum kamyoncu bey. Seve seve paylaşırım. Ancak çekme offroad karavanla giriliyor. Normalle geçilir mi deneyimim yok. Zamanı geldiğinde sorarsanız özelden koordinat atarım
Ben bizim burada deniz kıyısındaki kampingler gereksiz pahalı, çadırlad dipdibe ve tesisler (tuvalet, duş, bulaşık yıkama yerleri) pis olduğu için yunanistan'a gidiyorum. Zaten Alexandroupoli bize Ayvalık'tan daha yakın, arabayla iki saatte varıyoruz. Oradaki kamping çok güzel, hem düzenli, hem yerler dip dibe değil, dev gibi iki oda bir salon çadırı kurup yanına arabayı da çekiyoruz yine bir o kadar daha alan kalıyor. Geceleri sahilde bağıra çağıra eğlenenler yok sakin. Çocuklar sabah uyanıp hemen 50 metre koşup denize giriyorlar. Plajı kalabalık değil, en kalabalık zamanında bile en az 10 metre yakında kimse olmuyor, bizdeki gibi zorla şezlong parası alanlar falan yok, kamping marketi şehir içindeki marketlerden bi tık pahalı ama aşırı değil, bira 2 euro diye pahalı diyorum mesela en son gittiğimde Türkiye'de tekelden kampanya var diye 6 kutu bremen bira götürmüştüm yanımda pintilik edip.Yaşamayan bilemez o keyfihele sahile sıfır kamp gecelerinin tadını hangi otelde alırsın , Avrupada , Amerikada müthiş bir kamp , karavan kültürü var , fakirmi bu adamlar
10 yıldır çadırlı kamplar yapıyorum geçmişte otellerde kalıyordum , kamplarda geçen günlerim çok daha dinlendirici çok daha keyifli geçti..
Abi bu çadır değil bildiğimiz oba kurmuşsunuz.
Birkaç sene önce Marmaris orman kampından bir kare. Bütün malzemeler ve biz 4 kişi sadece egea ile gitmiştik.
Şimdi bakıyorum inanılır gibi değil![]()
İşte bu olay benlik değil.
Birkaç sene önce Marmaris orman kampından bir kare. Bütün malzemeler ve biz 4 kişi sadece egea ile gitmiştik.
Şimdi bakıyorum inanılır gibi değil![]()
Ben de yurtiçindeki kampinglerin dip dibe olma olayını sevmiyorum.İşte bu olay benlik değil.
Benim yanımda biri olmamalı. Adam gece öksürse sesini duyarsın. 1 kere bayramda karavanla hiç bir yere izin vermedi jandarma, (hata bizde ne işin var bayramda) resmen peşimizde dolaştı. Fethiyede bi camping'te yer bulduk girdik içeri. Adama dedim beni en uzak noktaya at. İnsanlardan uzak olsun. Başka bişey istemiyorum senden. Çocuğum hayatında duymadığı küfürleri kendinen küçük çocuklardan duydu. Kümesin içinde siyah civciv gibi gibi oldu. En son açıkça söyledim birine git gelme buraya diye. Sonra karavan işi bitti zaten bende.

Kardaş nereye sıçacaz, ben öyle herkezin sıçtıgı yere sıçmam. Mis gibi hotel var sıçacak yer var. Bu ne ya sinekli tuvalete sıçıcam geçiniz.
kaçan kaçar gardaş, o tostçu ayrıca bana giydirdi öyle gitti. Ters adamdı. ama bu sanırım tam dişime göre keh keh keh. sende türk dil kurumumusun ayrıca burak r25 le aynı ismi kullanma karıştırıyorum.sen önce herkes yazmayı öğren cahilllll zengin!
askeri ücret, herkez offff offf..
tost paylasımı yapan ak550 lü tanımsız nikli dostumuzu kaçırdın, şimdi de bu arkadası mı gozune kestirdin !!