DATÇADA kamp yapılırmı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

En kalabalık gittiğim yer burası. Ne karışanım olur ne görüşenim. Oğlanla yazın hafta içi gideriz. 1-2 gün kalır döneriz. Kalabalıklaşırsa kaldırırız. 350lt bagajı olan arabamın bagajına sığıyor bu ekipmanlar.

En kalabalık gittiğim yer burası. Ne karışanım olur ne görüşenim. Oğlanla yazın hafta içi gideriz. 1-2 gün kalır döneriz. Kalabalıklaşırsa kaldırırız. 350lt bagajı olan arabamın bagajına sığıyor bu ekipmanlar.
Ahh ah İzmir'de yaşasam her hafta sonu kaçarım kampa , bir saat uzaklıkta onlarca tenha koy var , havası mis insanı hoş sohbet , bide herşeye başka bi isim uydurmasanız , gevrek ne yahu simit işte o 😅 ha boyoza laf yok Kleopatra koyundan Alaçatı ya sabah boyoz almaya gitmişliğim var , o lezzetin adı boyozdur evet..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Boyoz ispanyol seferadlarının böreğidir. Somun ekmeği gibi birşey demekti sanırım, hatta bollos asıl ismi. İspanyolcada iki L harfi yan yana gelince Y sesiyle okunur. Nutella değil Nuteya gibi. Tereyağıyla yapanı bulmak zor, işlemesi açması zor. Ama tereyağlısını buldumu 6-7 tane gömerim. Olur ya tereyağlı bulursanız kaçırmayın :)

Gevrekte pekmezleme ile yapıldığından ismi gevrektir. Daha çıtır olur. Aynı simit değil yani :)

Motosikleti
cbf 150
Ben karavan kamplarınada gitmem kuytı köşelerede. Denize sıfır çadır kamplara giderim fakirler çadırlarından 3 5 taneisni öteye koyum burası benim derim geçerim. Suyuda taşıyacak değilim getirin hortumu par küt birti. E zaten elektirikli araç bataryası yapıyorum karavanda 6kWh batarya var herşeyim çalışıyor. Ben rahat adamım ve işgalciyim. Heleki öğrenci çadırı falan varsa arabayla toz duman eder kovalarım.

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kamp işi bana göre bir iş değil. Ömrümde bir gece deneme amaçlı çadırda kalayım dedim, 2-3 saat sonra kaçtım, motorla eve geri döndüm. Ben de konaklamalı tatil konusunda otel tarafındayım.

Ben karavan kamplarınada gitmem kuytı köşelerede. Denize sıfır çadır kamplara giderim fakirler çadırlarından 3 5 taneisni öteye koyum burası benim derim geçerim. Suyuda taşıyacak değilim getirin hortumu par küt birti. E zaten elektirikli araç bataryası yapıyorum karavanda 6kWh batarya var herşeyim çalışıyor. Ben rahat adamım ve işgalciyim. Heleki öğrenci çadırı falan varsa arabayla toz duman eder kovalarım.
Siz gittiğiniz yerleri önceden bize belirtinde biz oralara yaklaşmayalım.

Motosikleti
Ns200 15"
Ahh ah İzmir'de yaşasam her hafta sonu kaçarım kampa , bir saat uzaklıkta onlarca tenha koy var , havası mis insanı hoş sohbet , bide herşeye başka bi isim uydurmasanız , gevrek ne yahu simit işte o 😅 ha boyoza laf yok Kleopatra koyundan Alaçatı ya sabah boyoz almaya gitmişliğim var , o lezzetin adı boyozdur evet..
Abi 3-4 sene evvel Çeşme AltınKum'a çadır atmıştık yok böyle güzellik, deniz desen 10 numara ortam desen 10 numara üstünüde sakin bir yer. Bursa'da bu işlere girsem denizler Ege denizinin yanında moklu dere gibi ne güzel ne sakin, dağa çıksam ya ayılar gelecek ya cinler öyle günü birlik gidip gelmekten başka iş yok.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İzmir tarafına gelirseniz 4x4 araçla girilebilecek bir kaç yer biliyorum kamyoncu bey. Seve seve paylaşırım. Ancak çekme offroad karavanla giriliyor. Normalle geçilir mi deneyimim yok. Zamanı geldiğinde sorarsanız özelden koordinat atarım

Motosikleti
cbf 150
İzmir tarafına gelirseniz 4x4 araçla girilebilecek bir kaç yer biliyorum kamyoncu bey. Seve seve paylaşırım. Ancak çekme offroad karavanla giriliyor. Normalle geçilir mi deneyimim yok. Zamanı geldiğinde sorarsanız özelden koordinat atarım
Bak ACT kardaş bizim her işimiz show. Ha bu kamyon 4x4 görünümünde 4x2 yani bir yere girmez :) ha suzuki jimnyim var o girer ama oda karavan çekmezhaahhaa

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yaşamayan bilemez o keyfi ;) hele sahile sıfır kamp gecelerinin tadını hangi otelde alırsın , Avrupada , Amerikada müthiş bir kamp , karavan kültürü var , fakirmi bu adamlar 😅 10 yıldır çadırlı kamplar yapıyorum geçmişte otellerde kalıyordum , kamplarda geçen günlerim çok daha dinlendirici çok daha keyifli geçti..
Ben bizim burada deniz kıyısındaki kampingler gereksiz pahalı, çadırlad dipdibe ve tesisler (tuvalet, duş, bulaşık yıkama yerleri) pis olduğu için yunanistan'a gidiyorum. Zaten Alexandroupoli bize Ayvalık'tan daha yakın, arabayla iki saatte varıyoruz. Oradaki kamping çok güzel, hem düzenli, hem yerler dip dibe değil, dev gibi iki oda bir salon çadırı kurup yanına arabayı da çekiyoruz yine bir o kadar daha alan kalıyor. Geceleri sahilde bağıra çağıra eğlenenler yok sakin. Çocuklar sabah uyanıp hemen 50 metre koşup denize giriyorlar. Plajı kalabalık değil, en kalabalık zamanında bile en az 10 metre yakında kimse olmuyor, bizdeki gibi zorla şezlong parası alanlar falan yok, kamping marketi şehir içindeki marketlerden bi tık pahalı ama aşırı değil, bira 2 euro diye pahalı diyorum mesela en son gittiğimde Türkiye'de tekelden kampanya var diye 6 kutu bremen bira götürmüştüm yanımda pintilik edip. :)

Bizde arabanın bagajında taşınan çakmak soketinden çalışan buzdolabı var, -20 dereceye kadar soğutabiliyor, yanımıza donmuş köfteleri peynirleri falan alıp soğuk tutabiliyoruz, her zaman buz gibi biram olabiliyor, daha ne olsun. Öğlen çocuklarla denizden çıkıp hızlıca kamp ocağında yemek hazırlayabiliyoruz.

Türkiye içinde de daha çok orman kampı yapıyoruz. Bizim bir izci grubu var, izci liderleri ve onların aileleri şeklinde kamp yapıyoruz, 8-10 çadır falan olunca çok eğlenceli oluyor. Akşam kocaman ateş yakıp ateş başında sohbet de keyifli. Bu kamplara malzemeleri arabaya yükleyip arabayı önden gönderiyorum ben akşam mesaim bitince motora atlayıp gidiyorum, hem motorla eşya taşımamış oluyorum hem kamp yerine vardığımda mangal yakılıp yemekler pişmiş oluyor.

Özledim bak kamp olayını.

Çadır 6 kişilik. 2 odalı, önünde salonu var. Bazen hava serin olduğunda masa ve sandalyeleri içeri kurup salonda yiyorduk. Büyük çadır rahatlık demek. Döküm mangal da olmaz ise olmaz. Geriye kalanlar teferruat.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Birkaç sene önce Marmaris orman kampından bir kare. Bütün malzemeler ve biz 4 kişi sadece egea ile gitmiştik.
Şimdi bakıyorum inanılır gibi değil :D
İşte bu olay benlik değil.

Benim yanımda biri olmamalı. Adam gece öksürse sesini duyarsın. 1 kere bayramda karavanla hiç bir yere izin vermedi jandarma, (hata bizde ne işin var bayramda) resmen peşimizde dolaştı. Fethiyede bi camping'te yer bulduk girdik içeri. Adama dedim beni en uzak noktaya at. İnsanlardan uzak olsun. Başka bişey istemiyorum senden. Çocuğum hayatında duymadığı küfürleri kendinen küçük çocuklardan duydu. Kümesin içinde siyah civciv gibi gibi oldu. En son açıkça söyledim birine git gelme buraya diye. Sonra karavan işi bitti zaten bende.

Çadır veya karavan olayında yer için ödediğiniz para bu işin sırrı. Devlete ait veya ucuz işletmelerde bu problemler oluyor. Ancak giriş ve yer ücreti yüksek yerlerde bu sıkıntılar çok az oluyor. Bir kaç sene önce yine kamptaydık. İzmir'de hipokampta. Yanımdaki çadır ağır ceza hakimiydi. Solumdaki karavan öğretmen bir aileydi.

Daha öncesinde İzmir'de yine bir kapta kalmıştım. Yanımdaki çadırlar sabaha kadar çalıp çalıp oynadılar. Son bir kaç yıldır çadır kurmuyorum. Didim'de yazlığa gidiyorum. Ama fırsat bulursam yine çadır kurarım. Çadır kurmanın zevki başka. Hatta ara ara İztuzu veya Muğla Akbük'de çadır kurmayı hayal ediyorum. Bakalım, nasip.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İşte bu olay benlik değil.

Benim yanımda biri olmamalı. Adam gece öksürse sesini duyarsın. 1 kere bayramda karavanla hiç bir yere izin vermedi jandarma, (hata bizde ne işin var bayramda) resmen peşimizde dolaştı. Fethiyede bi camping'te yer bulduk girdik içeri. Adama dedim beni en uzak noktaya at. İnsanlardan uzak olsun. Başka bişey istemiyorum senden. Çocuğum hayatında duymadığı küfürleri kendinen küçük çocuklardan duydu. Kümesin içinde siyah civciv gibi gibi oldu. En son açıkça söyledim birine git gelme buraya diye. Sonra karavan işi bitti zaten bende.
Ben de yurtiçindeki kampinglerin dip dibe olma olayını sevmiyorum.

Alexandoupoli'de çok gittiğimiz belediye kampingi bu açıdan çok iyi, çadır yerleri arasında ağaçlardan bitkilerden duvar gibi var, yandakini görmüyorsun, zaten verdikleri alan da çok geniş.

Bu fotoda çadırın arkasında bir o kadar alan daha var, ip gerip havluları falan astık o alana da. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardaş nereye sıçacaz, ben öyle herkezin sıçtıgı yere sıçmam. Mis gibi hotel var sıçacak yer var. Bu ne ya sinekli tuvalete sıçıcam geçiniz.

sen önce herkes yazmayı öğren cahilllll zengin!

askeri ücret, herkez offff offf..

tost paylasımı yapan ak550 lü tanımsız nikli dostumuzu kaçırdın, şimdi de bu arkadası mı gozune kestirdin !!

Motosikleti
cbf 150
sen önce herkes yazmayı öğren cahilllll zengin!

askeri ücret, herkez offff offf..

tost paylasımı yapan ak550 lü tanımsız nikli dostumuzu kaçırdın, şimdi de bu arkadası mı gozune kestirdin !!
kaçan kaçar gardaş, o tostçu ayrıca bana giydirdi öyle gitti. Ters adamdı. ama bu sanırım tam dişime göre keh keh keh. sende türk dil kurumumusun ayrıca burak r25 le aynı ismi kullanma karıştırıyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Burak siz Kamyoncu beyle “üstad” seviyesinden “cahil zengin” seviyesine ne ara geçtiniz ya?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de @Nikkfurie bize kamplı mangallı bir organizasyon yapsın. Katılalım. Ben çadırda kalmasam da en kötü evime geri döner, sabah da kahvaltıya yetişirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar