Darülaceze Huzur Evi

sabah kahvaltının rotasınımı değişsek ne:rendeer::queen:

ben sıze kahvaltı hazırlarım evde:)
:p:p:p:p

valla yanık şeyleri çok severim abla ya böyle yumurta olsun börek çörek olsun hafif yanık kokusu gelicek böyle oohh :D yemek yiyemiyorum dişim yüzünden ettiğim muhabbete bakın :D

gecmıs olsun yarın sende gel bıze yapayım yavas yavas yersın kardesım olmazmı bak gurkan abılerde bızde kalıcak sabah cıkarsınız bızden ıste:wiinkk:

Son düzenleme:

gecmıs olsun yarın sende gel bıze yapayım yavas yavas yersın kardesım olmazmı bak gurkan abılerde bızde kalıcak sabah cıkarsınız bızden ıste:wiinkk:

biz 3 kişi avcılardan çıkıcaz ablacım çok isterdim ama başka zamana artık ;) teşekkkür ederim buarada yorma kendini hiçbişey yapma zaten kahvaltı yapıcaz bırak aç kalsınlar :D

biz 3 kişi avcılardan çıkıcaz ablacım çok isterdim ama başka zamana artık ;) teşekkkür ederim buarada yorma kendini hiçbişey yapma zaten kahvaltı yapıcaz bırak aç kalsınlar :D

pekı kardesim ben ac bırakamam kı onları gercı erken cıkıcaklar muhtemelen ben uyuyor olucam:queen::queen::queen:

keşke sende gelsen ama neyse planıvardır gürkan abimin :) ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar komşuya format atıcam ;)

saol kardeşim :rendeer:

hözzzzt len bırak bi çay içelim bari:bounce:

herkese selamlar olsun...

muhabbet 10 numero...

kahvaltı... ohhh vallaaa......

hadi bakalım...

oooo hadi bakalımm bu kadar keyifliii yılar var okurken ben bile güldümm valla....pazarı sabırsılıkla bekliyorumm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar