Darülaceze Huzur Evi

Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda küçük kardeşlerimizi ziyaret amaçlı ,hem onları sevindirici hemde yüreğimizi sevgiyle dolduran güzel bir ziyaret yapılmıştı.Şimdi sıranın büyüklerimizde olduğuna karar verip Darülaceze Müessesesine ziyaret yapmayı planladık.Duygularımızın hat safalara ulaşacağı ve daha da önemlisi Büyüklerimizin sevineceği güzel ve bir okadar da anlamlı bu organizasyonda desteğinizi bekliyoruz !!
ZİYARET 30 KİŞİYLE SINIRLIDIR
AYRICA- SAAT 10 DA SİRKECİ FERİBOT İSKELESİNİN ÖNÜNDE ANADOLUDAN GELECEKLERLE TOPLANIYORUZ HEMEN ARDINDAN KAHVALTIYA GİDİYORUZ -KAHVALTIYA GELEMİYECEK ARKADAŞLAR DİREKT DARÜLACEZE YE 13:00 DA GELEBİLİRLER

ZAMAN: 15 mart 2009 pazar günü 13:00 - 14:00 arası

MEKAN: Okmeydanı Perpa nın e-5 e bakan tarafında bulunan Darülaceze müessesesi

Mecidiyeköy Yönünden Gelirken:
E-5 üzerinde Mecidiyeköy yönünden gelirken Çağlayan sapağını geçtikten 100m sonraki Kasımpaşa sapağından girilir. 500m ileride sağda, Memorial Hastanesi'nin yanındaki bina Perpa Ticaret Merkezi'dir.

FSM Köprüsü Yönünden Gelirken:
FSM Köprsününden sonra Okmeydanı-Kemerburgaz sapağından girilir,Okmeydanı yönündendevam edilir.Çevre yolu bitiminde Okmeydanı /Darülaceze tabelaları takip edilir.

bana ulaşmak isteyenler : 0534 639 92 40

hep ziyaret etmek istediğim bi yer inş bi aksilik cıkmaz ise giderim :rendeer:

huzur evi öncesi biyerlerde buluşup öylemi gitsek ne ? :D hani şöyle güzel bir pazar kahvaltısı falan :mrgreen:

böyle güzel bir etkinliğe katılmama lüksüm yok...

ben ordayım Allah izin verirse....

aaAAAaaaAA sana hiç kötü birşey dermiyiiimm?!! dedim ki sen de bitanesin sen ve ledli ampulllerin ;)

Burçin&İlker + 1 Misafir

Bebeğim katılımdaki + 1 i sil istersen bende evet işaretledim.

Bu arada sınırlı bir sayı olduğu için arkadaşlar misafir sayısını + 10 yapmayalım bu seferlik bence . Sen ne diyorsun Caner bu konuda ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar