:farao::farao::farao::farao: SİGARA MI abi bu senin isteğin olmasın??
uyanıkları severim ama benden uyanık olmucak:queen:
:farao::farao::farao::farao: SİGARA MI abi bu senin isteğin olmasın??
ben kek yaparım bakalım baska bıseyde yapmaya calısırım arkadaslar
sigara böreklerinin tadı hala damağımda![]()
sıgara boregıde yaparım olurmu![]()
sıgara boregıde yaparım olurmu![]()
ilker abın yuzunden yanmıstı bıraz ama kusura bakma
olur![]()
sabah kahvaltının rotasınımı değişsek ne:rendeer::queen:
valla yanık şeyleri çok severim abla ya böyle yumurta olsun börek çörek olsun hafif yanık kokusu gelicek böyle oohhyemek yiyemiyorum dişim yüzünden ettiğim muhabbete bakın
![]()
ben sıze kahvaltı hazırlarım evde
gecmıs olsun yarın sende gel bıze yapayım yavas yavas yersın kardesım olmazmı bak gurkan abılerde bızde kalıcak sabah cıkarsınız bızden ıste:wiinkk:
biz 3 kişi avcılardan çıkıcaz ablacım çok isterdim ama başka zamana artıkteşekkkür ederim buarada yorma kendini hiçbişey yapma zaten kahvaltı yapıcaz bırak aç kalsınlar
![]()
gurkan abılerde bızde kalıcak sabah cıkarsınız bızden ıste:wiinkk:
ben sıze kahvaltı hazırlarım evde
gecmıs olsun yarın sende gel bıze yapayım yavas yavas yersın kardesım olmazmı bak gurkan abılerde bızde kalıcak sabah cıkarsınız bızden ıste:wiinkk:
biz 3 kişi avcılardan çıkıcaz ablacım çok isterdim ama başka zamana artıkteşekkkür ederim buarada yorma kendini hiçbişey yapma zaten kahvaltı yapıcaz bırak aç kalsınlar
![]()
keşke sende gelsen ama neyse planıvardır gürkan abiminben kaçıyorum herkese iyi akşamlar komşuya format atıcam
![]()
sabah kahvaltının rotasınımı değişsek ne:rendeer::queen:
keşke sende gelsen ama neyse planıvardır gürkan abiminben kaçıyorum herkese iyi akşamlar komşuya format atıcam
![]()
komşu çok yüklendi heralde :queen:
bu yazılışın başka bişekli vardır heralde :queen:
oooo hadi bakalımm bu kadar keyifliii yılar var okurken ben bile güldümm valla....pazarı sabırsılıkla bekliyorumm