- Konu Yazar
Sanki murtinin arakadaşı gibime geldin....Neyse ..Hooooşgeldddinnn... Toplantılarımıza bekleriz....
![]()
hoşbuldum, geleceğim toplantılara...Murti hocam...
Sanki murtinin arakadaşı gibime geldin....Neyse ..Hooooşgeldddinnn... Toplantılarımıza bekleriz....
![]()
hoşbuldum, geleceğim toplantılara...Murti hocam...
hoşgeldiniz...
teşekkür ederim, motor tutkusunun biteceğini pek sanmıyorum. umarım kazasız belasız yıllarca bineriz...Merhabalar Ceylan Hanım, hoşgeldiniz. Umarım uzun yıllar keyifle motor tutkunuzu sürdürürsünüz.
Merhaba ceylan hanım. Aramıza katılmakla bizleri mutlu ettiniz. Artık gıda mühendisimiz de var. Hoş geldiniz. Kazasız belasız nice yıllar hep birlikte oluruz inşallah. İkametiniz başkent. Fakat İstanbul' dada konaklayabileceğiniz güvenilir bir dost evinizin olduğundan emin olabilirsiniz.. Aynı tutkuya ortak doslar başımızın üstüne.
maşallah nedense bu bayanların tapicleride hep kalabalık oluyo bi selam verip gidiyolar:silent:
inşallah kalıcı ve katılımcı olurusunuz
aramıza hoşgeldiniz...:rendeer:
yarısmacı arkadaslara basarılar lafı nerde
sende ilgilenmişin ama:silent:bu başligi bi erkek acsaydi kimse ilgilenmezdi :mrgreen:
evet bencede çok haklısın:cat:Dikkatimi çekti yazmadam duramayacağım...Daphne...Ceylan hanımın mesaj sayısı (0) sıfır gözüküyor..acaba bendemi bi yanlışlık var...Hanımefendi 10 larca mesaj yolladı fakat mesaj sayısı 0 ..Bi yanlışlık varsa modlar bunu düzeltsinler..mesaj sayıları güme gitmesin...bu kadar ilgi ve alaka gören bi üyemizin mesajları 0 olarak görünmemeli..
:queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:gerçekler acıdır rola :bounce:
yakında bütün dünyanın hakimi olucaz![]()
Dikkatimi çekti yazmadam duramayacağım...Daphne...Ceylan hanımın mesaj sayısı (0) sıfır gözüküyor..acaba bendemi bi yanlışlık var...Hanımefendi 10 larca mesaj yolladı fakat mesaj sayısı 0 ..Bi yanlışlık varsa modlar bunu düzeltsinler..mesaj sayıları güme gitmesin...bu kadar ilgi ve alaka gören bi üyemizin mesajları 0 olarak görünmemeli..
Mesaj sayısı hala 0 sıfır görünüyor..sebebini merak ediyorum.
Hayır başka tanışma topiklerinde konuyu açan kişinin mesaj sayıları görüküyor ve o topiğe yollamış olduğu mesajlar mesaj sayısına ekleniyor..