Fatih sensin di mi? Rocky hayranı kaç kuvvetmira olabilir ki? Bak gazoz hikayesini anlatmak yok tamam mı?
ta kendisiyim :bounce:
bi zamanlar bütün tayfa buralardaydık
hoşgeldin tekrar :rendeer:
Fatih sensin di mi? Rocky hayranı kaç kuvvetmira olabilir ki? Bak gazoz hikayesini anlatmak yok tamam mı?
hiç yakışmamışsınız motorun üstüne.
Teşekkürler mutto. Seni görmek güzel![]()
Teşekkürler, uğrayacağım tabii de Adana biraz uzak kalıyor sanki :queen:
OFF Bu kız sallar ortalığı be baksanıza herkese tek tek cevap :wiinkk:
teşekkür ederim, çok naziksin.Aaa DAPHNE ablaaa:mrgreen: mua hoş geldiniz efem buyursunlar...:rendeer:
ne yazık ki değil. süslü bir ev köpeği aslındanickinin anlamı, bizim scoby doo'dki güzel sarışın kız olan dimi :mrgreen: ilk aklmıa gelen o oludefnii
![]()
yakışmak derken?o nası bi olay ya elbisemi ayakkabımı bu...
ne yazık ki değil. süslü bir ev köpeği aslındaseneler önce izlediğimiz bir filmin iki köpek kahramanından biri. (Diğeri de rock. pasaklı, yaramaz sokak köpeği ki bu da kardeşimin lakabı ):queen::queen::queen:
benim için sorun değil inan...af buyur ablacımkeşke sormasaydım
![]()
neden tasvip etmediniz. ne güzel işte. bir topik altında bir sürü insan bir arada. amaç bir arada olmak değil mi?:cat:oh oh şuan toplamda 17 üye okuyor.Bu hoş geldin topiği rekor olacak anlaşılan. pek tasvip etmedim açıkcası:farao:
çok teşekkür ederimmmm:wiinkk:hoşgeldiniz aramıza:rendeer:
ta kendisiyim :bounce:
bi zamanlar bütün tayfa buralardaydık
hoşgeldin tekrar :rendeer:
cümlenin sonunu görünce acaba hemşerimiyiz dedim ama şehir farklı görünüyor. takıyorum zaten, kimseyi sıkıntıya sokmak istemem.harbiden ne uzamış topik..daphane sen bence trafikte balaklava tak benimde saçlar uzun hem saç dökmelirini önlüyo.. bide sitedede foto koyma baksana yaw topik almış başını yürümüş beya:mrgreen:
hoşgeldiniz?
ehliyetiniz varmı? nezamandan beri motor kullanıyosunuz
yok ama keçiören aktepe dogumluyum bazen kafama esip motorla geliyom hafta sonları bazen konserlerim oluyo geliyom işte..ehliyete kelincede kesinlikle ilk başta ehliyet koruma dikkatli vekazasız günler