Daphne geldiiii

Teşekkürler, uğrayacağım tabii de Adana biraz uzak kalıyor sanki :queen:[/QUOTE]

ohooo 500 km titan ne 500 kmler görür,bekleriz kababa:rendeer:

OFF Bu kız sallar ortalığı be baksanıza herkese tek tek cevap :wiinkk:

Aaa DAPHNE ablaaa:mrgreen: mua hoş geldiniz efem buyursunlar...:rendeer:

nickinin anlamı, bizim scoby doo'dki güzel sarışın kız olan dimi :mrgreen: ilk aklmıa gelen o olu :) defnii:)

Teşekkürler, uğrayacağım tabii de Adana biraz uzak kalıyor sanki :queen:

ohooo 500 km titan ne 500 kmler görür,bekleriz kababa:rendeer:[/QUOTE]
Adanaya defalarca geldim, benim için çok tehlikeli yerlerden biri. 3 gün kalıp 2 kg alıp dönmüştüm en son geldiğimde :)

OFF Bu kız sallar ortalığı be baksanıza herkese tek tek cevap :wiinkk:

vaktim ve saygım çok...bu sıcak karşılama, tek tek ilgilenmeyi hakediyor...:cat:

Aaa DAPHNE ablaaa:mrgreen: mua hoş geldiniz efem buyursunlar...:rendeer:
teşekkür ederim, çok naziksin. :p

nickinin anlamı, bizim scoby doo'dki güzel sarışın kız olan dimi :mrgreen: ilk aklmıa gelen o olu :) defnii:)
ne yazık ki değil. süslü bir ev köpeği aslında :) seneler önce izlediğimiz bir filmin iki köpek kahramanından biri. (Diğeri de rock. pasaklı, yaramaz sokak köpeği ki bu da kardeşimin lakabı ):queen::queen::queen:

yakışmak derken?o nası bi olay ya elbisemi ayakkabımı bu...

ben de pek anlayamadım. ayrıca motorun üzerine yakışmak ne ki?Görsel bişi olduğunu hiç düşünmemiştim, içsel olduğunu düşünüyorum :mrgreen:

Son düzenleme:
ne yazık ki değil. süslü bir ev köpeği aslında :) seneler önce izlediğimiz bir filmin iki köpek kahramanından biri. (Diğeri de rock. pasaklı, yaramaz sokak köpeği ki bu da kardeşimin lakabı ):queen::queen::queen:

af buyur ablacım :) keşke sormasaydım :)

oh oh şuan toplamda 17 üye okuyor.Bu hoş geldin topiği rekor olacak anlaşılan. pek tasvip etmedim açıkcası:farao:

oh oh şuan toplamda 17 üye okuyor.Bu hoş geldin topiği rekor olacak anlaşılan. pek tasvip etmedim açıkcası:farao:
neden tasvip etmediniz. ne güzel işte. bir topik altında bir sürü insan bir arada. amaç bir arada olmak değil mi?:cat:

hoşgeldiniz aramıza:rendeer:
çok teşekkür ederimmmm:wiinkk:

ta kendisiyim :bounce:

bi zamanlar bütün tayfa buralardaydık :p

hoşgeldin tekrar :rendeer:

teşekkürler rockyyyyy

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbiden ne uzamış topik..daphane sen bence trafikte balaklava tak benimde saçlar uzun hem saç dökmelirini önlüyo.. bide sitedede foto koyma baksana yaw topik almış başını yürümüş beya:mrgreen:

harbiden ne uzamış topik..daphane sen bence trafikte balaklava tak benimde saçlar uzun hem saç dökmelirini önlüyo.. bide sitedede foto koyma baksana yaw topik almış başını yürümüş beya:mrgreen:
cümlenin sonunu görünce acaba hemşerimiyiz dedim ama şehir farklı görünüyor. takıyorum zaten, kimseyi sıkıntıya sokmak istemem.

hoşgeldiniz?
ehliyetiniz varmı? nezamandan beri motor kullanıyosunuz

daha çok yeniyim.ehliyet için çalışıyorum

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok ama keçiören aktepe dogumluyum bazen kafama esip motorla geliyom hafta sonları bazen konserlerim oluyo geliyom işte..ehliyete kelincede kesinlikle ilk başta ehliyet koruma dikkatli vekazasız günler

yok ama keçiören aktepe dogumluyum bazen kafama esip motorla geliyom hafta sonları bazen konserlerim oluyo geliyom işte..ehliyete kelincede kesinlikle ilk başta ehliyet koruma dikkatli vekazasız günler

be ya trakya sözü..eksik korumayla asla binmem.ehliyet de alınacak tabii

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanki murtinin arakadaşı gibime geldin.... :p Neyse ..Hooooşgeldddinnn... Toplantılarımıza bekleriz.... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar