Dalaman'ın Kedileri

Cuma günü Dalaman'da kafenin önünde bu meraklı kedilere rastladık.ilginç geldi sanki 40 yıllık motorcu olmuşlar.:p

Son düzenleme:
Yeniledim şimdi düzeldi........................

Çok tipsiz bu kediler yaa kötü kötü bakıyolar..:pale:
Yoksa sen motorculara tipsiz mi demek istedin:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bayıldım valla, acaip tatlı bakıo keratalar. :cat:

Yanlız bu cok sasırtıcı ya bu kedılerın motosıklet uzerınde yatmak gıbı bı egılımlerı var hep goruyorum bunu :)

Ben kedileri çok severim, belli oluyodur.. :p Hayvanın benden çektiğini bizim mahalle bilir.... :mrgreen: Eğer msn de dışardaysam kesin bu kediciği seviyorumdur..:mrgreen:

0003wq9.jpg

kediye naptıysan öle kaçacak gibi duruyo :)
hiç sevmem kedileri
nankör kedi diye boşuna dememişler :)

dalamanın kediler motorcu çanakkaleninkiler arabacı hep araba üstlerinde yatıyorlar kaputları sıcak diye işi biliyorlar

bu keratayı her sabah benim motorun üzerinden ben uyandırıyorum bide işemese :pr:

valla ben de ordydım hiçte kaçacak gibi durmuyorlardı
daha çok ne çekiyorsun kardeşim , keyfimizin içine ettin
şimdi yicen pençeyi der gibiydiler :mrgreen:

aahhh ah kedi demeyin bana :) bizim işyerinin önündede var hemde 3-4 tane ne zaman gelip motoru çeksem en fazla 5-10 dk.sonra biri zıplıyodu üstüne :p bide rahatlarına düşkünler neresine sığmıyolarsa diğer kedi gelince hemen kovalıyolar tek olucaklar illaki yani üstünde :mrgreen:

kediler keyiflerine çok düşkün.bu sabah ilk defa motosikletimin üstünde kedi gördüm.içim acıdı.geceleri ben değil kediler ona dostluk ediyodu:salut::mrgreen:

Ben kedileri çok severim, belli oluyodur.. :p Hayvanın benden çektiğini bizim mahalle bilir.... :mrgreen: Eğer msn de dışardaysam kesin bu kediciği seviyorumdur..:mrgreen:

0003wq9.jpg

bizim otoparkta da var motor hastası dengezis bir kedi. bir elemanın koltuğunu parçalamış en son sırtında 42 numara ayak izi vardı. sanırım tekrar dengesini buldu artık gözükmüyor.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar