Dainese marka montun orijinal yada replika olduğunu nasıl anlarım

Katılım
26 Haz 2015
Mesajlar
681
Montu mototaşa götürürseniz 3 5 saniyede sahte olup olmadığını size söylerler. Türkiyede satıcılar hariç letgo ve sahibindende satılan daineselerin % 70 i sahte. 500 600 liraya deri dainese aldım diye sevinen bir arkadaşım vardı. Monta bi baktım dışı hudson içi dainese :) Bu işi en iyi distribütör dstore veya mototaş mağazalarına uğrayın bu işin içinde değilseniz yani bir aksesuar satıcısı değilseniz anlama şansınız yok. Montu çakan adam için barkodu etiketini ambalajını çakması çok zor değil.
 
Katılım
15 Kas 2005
Mesajlar
9,362
Mototaş da kendi satışını azaltacağı için hakiki monta sahte diyebilir. Türkiye'de ucuz esnaf kafası her yerde, iki kuruş için kurumsal güvenirliğini tehlikeye atmaktan çekinmeyen insanlar var.
 
Katılım
26 Haz 2015
Mesajlar
681
Mototaş kendi ürününe neden sahte desin ? Adamın elinde zaten bir mont var sahteyse sahte gerçekse gerçektir. Mototaş herşeyden önce bir distribütör. Gerçek arai kaska sahte diyemiyeceği gibi gerçek bir dainese monta sahte diyemez türkiye pazarına dağıtım yapan kendisi zaten. En kötü yurt dışından alınan türkiyeye getirmedikleri bir modelse bilemiyoruz derler dainese globala yazılabilir. Herkesi böyle art niyetli görmek doğru olmayacaktır.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst