Dainese dizlikle ilgili sıkıntı

Dainese knee v dizlik alali bikac ay oldu yere merede dusmedim ama sökülmüş bile fotoyu net alamamisim ama sokuk belli bide yere dussek direk parcalanak herhalde berbatmiş bilginize

Birebir ayni durumla karsi karsiyayim. Bende de ayni marka model dizlik var dikislerin yarisi sokuldu!

Bir de sozde Dainese. Dayarim ben bole dizlige nese bisey demiyorum.

Birebir ayni durumla karsi karsiyayim. Bende de ayni marka model dizlik var dikislerin yarisi sokuldu!

Bir de sozde Dainese. Dayarim ben bole dizlige nese bisey demiyorum.

Benimkide gidici belli zaten baya sinir oldum ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------

mafsallı dizliğe terfi edin bence. marka takıntısına gerek yok.

Marka takintim yok cook fazlada arastirmadim zaten alirken hem iyidir diye dusundum tam kelegine denk gelmisim cok iyi arastirmak lazim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı dizliği 3 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorunu yok :p. Ama ekipmana gözüm gibi bakarım belki de farkı budur.

Son düzenleme:
Aynı dizliği 3 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorunu yok :p. Ama ekipmana gözüm gibi bakarım belki de farkı budur.

Senin 3 sene kullandigin dizligi 3 ayda parcalayacak kadar hor mu kullanmisim ya ;D bence benimki dedigim gibi kelek cikti yoksa extrem birsey yok yani :))

Bende zandona dizlik ve dirseklik var.Tavsiye ederim.Feyizoğlundan almıştım.Nakitte %10 indirim yaptılar.

Venom dizliklerimi 5 senedir kullanıyorum. % 100 Türk Malı. Hem ekonomik hem de taş gibi sağlam. Biraz kaba duruyor ama olsun o kadar. Venom'a devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar