Daha Önce Böyle Video İzlemediniz... Şaşıracaksınız....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eeee alpeer nevar bunda sadece ormanlıkta giden bi araç hiç motor göremedim belkide ben bişey anlamadım

kusura bakma ama vıdeonun ozellıgı ne ben anlamadıysam kusura bakma ama sedece adam turluyo yanlısmıyım?

bak bu guzelmıs bu yarısmaları eskıden eurosport verıyodu redbull sponsorluk yapıyordu hava verıyomu acaba?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eeee alpeer nevar bunda sadece ormanlıkta giden bi araç hiç motor göremedim belkide ben bişey anlamadım

kusura bakma ama vıdeonun ozellıgı ne ben anlamadıysam kusura bakma ama sedece adam turluyo yanlısmıyım?

böyle anlamsız şey için vaktimi harcattığın için sağol.

alp mevzuyu ben anlayamadım:silent:

Demiştim şaşıracaksınız diye..Bende şaşırdım çünkü....:cat::cat:

Ne teker yapma ne hız yapma ne de kural hatası.... Adam çıktı gayet güzel turladı...Videoya çekmiş ve onu da burda paylaşmış....

Bizde vardır ya Video çekerken mutlaka bir atraksiyon yapma sevdası.... İşte bunda o yok... :cat::cat::cat:

bı anlayamayan ben degılmısım...ılk yazan olmak ıstemedım

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de bir halt anlamadım, videonun sonuna geldiğimde gerçekten şamşırmıştım:p

Alp abi benim anlamadığım etiketler kısmında neden " apv, begum, cayagaci, forrap " isimleri var :p Beni de yaz :mrgreen:

way be alp nereden buldun bunu ya ben daha önce böyle bir şey izlemedim adamlar aşmış nasıl bir şey bu ya HELAL OLSUN :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Demiştim şaşıracaksınız diye..Bende şaşırdım çünkü....:cat::cat:

Ne teker yapma ne hız yapma ne de kural hatası.... Adam çıktı gayet güzel turladı...Videoya çekmiş ve onu da burda paylaşmış....

Bizde vardır ya Video çekerken mutlaka bir atraksiyon yapma sevdası.... İşte bunda o yok... :cat::cat::cat:

Bah bah bah nasılda toparlıyo, çevir gazı yanmasın:queen:

Sana bi kekleme borcum olsun alpcim, güzel giydirdin:queen::queen::queen:

evet birinde adam gayet sakin gidiyor ve sadece yolu çekmiş. birindede bişeyler yapmaya çalışıyolar ama............

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya adamın gayet normal bir şekilde gidip videoya çekip internete koyması size anormal geldi dimi..... :p

İlla bir ekşın olması lazım değilmi?.....:cherry:

Ya adamın gayet normal bir şekilde gidip videoya çekip internete koyması size anormal geldi dimi..... :p

İlla bir ekşın olması lazım değilmi?.....:cherry:

dogru soze ne denır haklısın bıze actıon lagzım galıba normal seylerı anlıyamıyoruz elbet adamın bır bıldıı vardır:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar