aynen öyle,ben kuba sl200 için 500 tl ödedim oda 1 yıllık kazasız indirim vs ile beraber.senin motorunda muhtemelen o civarda bir rakam tutacaktır.
Bende Sym Wolf 250 ile Daystar arasında gidip geliyorum. Biri naked, biri cruiser tarzlar farklı. Daha çok orta ve uzun mesafe kullanımında beni hangisi rahat ettirir onu düşünüyorum. Wolf ün alt devirleri ve ivmelenmesi çok ama çok iyi. Daystar kullanmadığım için birşey diemiyorum. Hala kartarsızım :silent:
twona seni burada uzun zamandır takip ediyorum sendeki kafa karışıklığı bende de var![]()
Y aşimdi bütçe kısıtlı. Aslında kısıtlı değilde evde hanım faktörü varHali hazırda birde Delight var şun bende. 250 cc orta ve uzun mesafe alt devirleri canlı, keyifle binebileceğim bir motor arıyorum. Japon ve italyan çok pahalı, hintlilerde tatmin etmiyor. Geriye bir kore birde tayvan motorları kalıyor. Hyosungu oldum olası sevemedim nednese. Wolf kullandım çok beğendi. Bir yandanda 40 yaşın olgunluğuyla Cruiser isteğimde arttı ama bir yandanda hep var olan Naked tutkumda devam ediyor. Daystar kullanma şansım olsa aslında hemen karar vericem ama çok az kullanıcısı var malesef. Ne yapalım ne alalım şimdi
![]()
kaza yapmadığın sürece yedek parçaya şuan için ihtiyaç duymazsın, ben farı kırmıştım , o zaman araştırdım sıkıntı yoktu , bakım için yağ ve hava filitreleri değiştiriyorum onlarda serviste sürekli oluyor. 0,20 kuruştan fazla yakmıyor, altına düşebiliyor ben sakin kullanırım. Ben aldığım dan beri çok memnunum tavsiye ederim.