Merhaba arkadaşlar, 15000 bakımını yaptırdım. Ağır bakım olarak zincir ve hava filtresi değişecek, fabrikaya sipariş verecek usta, fiyatları öğrenince yazarım. İzmir Büyüktaş motor Doğan Usta yaptı bakımı. Ben memnun kaldım, 110 lira aldı, 60 yağ için 50 işçilik, usta nerdeyse bütün vidaları kontrol etti, heryerine baktı motorun, tavsiye ederim.
Gelelim motorun sorunlarınaben farketmeden iki vida düşmüş, elektirik kablolarından biri klipslenmediği için depoya sürtmüş ve dış kılıf yırtılmış ama kabloda bi sorun yoktu, bi tane kablo bağlantısı nerdeyse çıkmak üzereydi onu düzeltti, aküde bi sorun yok, ön lastik basıncı için 26-28 arka için 30-32 arası öneriyor usta, yağ motul 10-40 kullandı. Buji 12000 de değişmişti, başka bi sorun çıkmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Bu arada daha önce yazdığım far sorunu garip bir hal aldı, ustada servis cihazı olmadığı için beyni yenileyemedi, pazartesi halledecek yani hala servis uyarı ışığı yanıyor. Geleyim konuya dün motoru çalıştırdım ve servis ışığı yanmadı ve farlar açıldı, stop edip tekrar çalıştırdım bu sefer servis uyarısı yandı ama far yanmadıbu ikisi arasında bi ilişki bilen varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Birde usta bakımı sisteme girmeye çalıştı ama daha önce hiç girilmediği için motor garanti dışı görünüyor, elimde sadece yapılan bakımların çizelgesi var, sıfır alan arkadaşlar direkt sistem kaydı yaptırsınlar en temizi, saçma sapan bi kitapçıkla olacak iş değilumarım bi sorun çıkmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/members/120924-albums3684-picture13825.JPG
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Buda değişecek olan hava filtresi