Adı her neyse arkadaşımelectricsky' Alıntı:Sayın Hboyraz kardeşim,bodoslama dalmışsın,yazdığın mesajdanda hiçbir şey anlaşılmıyor..112 km'de ikinci elmi aldın?Aldığında motor ne durumdaydı?yaşadığın problemler nedir?kafadan S2'yi burda kötülemektense sorunun ne olduğunu yazarsan bizimde bilgimiz olur hatta sana yardımımız dokunur..ayrıca dealim değil değil,daelim diye yazılıyor..
bodostan daldım çünkü başıma gelmeyen kalmadı
motoru sıfır aldım bu cuma motomaxtan öncantı yamuk balans var
aldığım yere götürdüm bana sanayide geçici balans yaptırmamı sipariş etitklerini
salı günü geleceğini söylediler ama bu arada bostancı sanayi ile bağlar başı arasında gidip gelirken fan müşürünün açmadığını gördüm, yanlış anlama motor daha 25 km olmuştu servise geldik müşür ellerinde yooook 1 süpriz arkadaşımdan başka bir motor alarak sanayide tek tek müşür aradım bulamadık tabiki bir tane bulduk o da uymadı sonra motomax şu meşhur reklamı olan yer var ya bilmem kaç metre kare telefon açıldı parça ayrıldıldı yine başka bir arkadaşımın motoruyla bağlar başından maslak merkeze gidildi ve ayrılan parça
başka yanlış parcaymış ve saat 16 kadar çalıştıkları için yardımcı olamadılar servis bölümü .satış bölümü akşam 20 veya 21 kadar çalışıyor 2.süpriz (amaçları burdanda anlaşılıyor değilmi) sonra tekrar bağlarbaşı servise geldik ve bana bir kağıt imzalatmak istediler ve bu kağıtta motoru eksiksiz ve hatasız teslim aldım diye
koptuğum nokta bu idi
ben mondial 150 zat aldım ve 14.000 km kullandım ne böyle bir sorun nede böyle bir uygulama görmedim 2 kere kaza yaptım ve servisi aradığımda arabayla geçe saat 23.00 geldiler ve beni eve bıraktılar
Sen olsan bodostan dalmazmıydın
adı dealim olmuş dandik olmuş hiç umrumda değil sadece bildiğim dandik bir durum olduğu efendim cumartesiymiş bilmem neymiş kardeşim ben bu motorla şehir dışına gideceğim o zaman pazartesi-cuma arası ve ana bayi yakınlarındamı dolaşmam gerekiyor motor kötü olmaya bilir ama ön cant yamuk ve müşür arzalı acaba bu motor testen geçtimi böyle bir hatayı nasıl görmediler. sonucta iki tekere bağlı bir hayat sürüyoruz motor üstünde ve 0 km bir motorun yapacağı arzalarmıdır. servis zaten ayrı bir konu