ziacım ben iyi veya kötü demedim başıma gelenleri yazdım bunlar ister iyi algılanır ister kötüThai' Alıntı:Aslında daelim sadece kore'de toplanıyor, elektrik aksamı kymco, motorda kymco'nun 19 beygirlik 250cc versiyonu. Kabuk komple kore malı.
Güzel bir motordur ama yurtdışında okuduğum forumlarda genellikle yağmuru bol yerlerde, civata paslanmalarından ve egzoz manifolt sorunlarından bahsediyorlar.
Buna rağmen Kymco motoru taşıması en büyük artısı bence.
Halukçum motomax çok iyi bir firmadır, tahmin ediyorum ki sorununu çözeceklerdir. Ayrıca mekanik arızalar olabilir, ama kalite kontrolde gözden kaçması pek hoş değil tabi....
Ayrıca bir motordan memnuniyetini veya memnuniyetsizliğini belirtmek için, bence en az 5000 km. yol yapmak gerekir.... Hemen çok memnunum yada kötü motor demek biraz önyargı gibi geliyor bana....
deer_152' Alıntı:bu motorun ederi ne acaba???????
TRADER' Alıntı:Ooo Camadan .. Abi sen regal alıcaktın demekkı bunu aldın... Hayırlı ugurlu olsun su motorun kıçını dogrultalım bır ara Yengeye de selamlar saygılar..
ataper' Alıntı:Ayrıca hararetin yarı göstergeye kadar yükseldiğini bende de olup olmadığını sordu. Bende en zor anda bile mavi çizgiyi az bi geçtiğini söyledim.tekrar ederse fan çalışmıyor olabilir onuda bir sor dedim.
arkadaşım bu motorun asıl fiyatı 4.737$dır ötv+kdv dahilFreeWing' Alıntı:motomax bayiileri kampanyanın bittiğini söylüyorlar...(stoklar nedeniyle)...motorun yeni fiyatı ne kadar olacak acaba?
fikri olan?
camadan' Alıntı:olur abi bu çarşamba günü akşam galatada doğrultabiliriz.
camadan' Alıntı:valla resimde gördüğüm süper bi cam şekli araştırmak gerekecek. bide arkaya bagaj olayını araştırmak lazım şöyle şık, stoplu, sırt dayama yastıklı.