merhaba arkadaşlar, motordelisi'nden arkadaşım "ff657" tavsiyesile aranıza katıldım...2005 eylül den beri S2 kullanıyorum, yaklaşık 8000 km yaptım..Kısacası üstünden nerdeyse inmiyorum, işe güce hep onla giderim..Haftasonları ise hanımdan izin koparırsam solo gezmelere çıkarım..Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım..Aksine çok ama çok memnunum diyebilirim...Tek sıkıntım

r: motoru görüpte insanların" bak! çinliler yaptımı güzelde yapıyor" yorumlarına ve fiyat bilgisi sorularına cevap vermek..
Foruma şöyle bir baktım, yedek depo ile ilgili bir tartışma var sanırım..Bildiğim kadarıyla bu depo ekstra müdahale ile açılan bir depo değil! Ana depo tükenince devreye girer.. Klasmanında bence en uzun menzilli motor olsa gerek, ben 1 depo ile rahat 260 km gidiyorum (tabi azmazsam :mrgreen: )
Evet arkadaşlar yeni s2 sahiplerine hayırlı olsun diyorum, walla ne şanslı adamlarsınız..ben geçen sene aleti 6350 ye aldım şimdi 5000 e inmiş kampanya ile..bu benim gibilere oturaklı bir kazık, yeni alıcılara ise süper bir kıyak oldu..
herkese keyifli sürüşler dilerim..Nedir toplu gezi organizasyonu yapıldı mı hiç aranızda ?