aman beyler sıcak havada lastık havalarına dıkkat bı de mıcırlara ben gırdım dagaldım valla bı de mutlaka korumalarınızı takın sıcak mıcak aldırmadan eldıvenımı takıyorum dustukten sonra eldıvenın koruma olan kısımlarında 2mm asınma oldu onu farkettım eldıven olmasaydı el kemıklerımı gorcektım yanı bı de muzısyenım aç alırdım vallaa ye eyı kı actınız bu topıkı beee cok sevınıyom heheheh ben pzrtesı gene gıdıyom eneze arkadaslar keske bı fotogrf makınam olsa da yol ızlenımlerımı yazzsam fotolasam sızlere
bı de arkadaslar yakıt durumumu soylıym motor kırmızı cızgıye geldıgınde fulletıyorum 5lt alıyo demekkı kırmızı cızgıdeyken hala ıcınde 3lt gıbı bı benzın kalıyo sehır ıcı 5ltreyed 140-145 gıbı sehır dısı 200 km yol yapıyorum mesafe su emınonunde doldurdum malkarada doldurdum mesafe 200 km 5 litre aldı depo eheheh cok ıyı yav rodajda cok yakıyodu sakın olun panık yapmayın yavas yavas dusuyo sarfıyatı.
bı de usta dedı kı shell bp ya da po dan alın yakıtı ve hep aynı yerden almaya ozen gosterın...
a saat olayına da buı care buldum tahtakaleye polonya pazaruna gıdın orda hanı taksıcıler taksılerıne takar ya oyle dıgıtal saatlerden var 2 ytl ben ondan taktım kronometresı falan var ekranı genis onu kullanıyorum yagmurda da bısey olmadı olsa bıle surgulu bı mekanızması var teyp gıbı tatıp cıkartabılıyosunuz bu arada motorunuzda çakmak sarjı var haberınız olsun yanı aku sarslı pompa el fenerı cep teklefonu sarjı kullanabılıyosunuz cok onemlı ve guzel bı ayrıntı
abıler dayanamıyorum durup durup yazasım gelıyo yua cok sevındırık oldum heyooo yasasın daelım kardeslıgı yav gurbette bı turkle karsılasmıs gıbı oluyorum eheheheueheu sıze komık bı anımı anlatcam daelımımle..
bu benım ılk motorum ve ılk teslım aldım acemıyım zar zor bı benzıncıye goturdum depoyu doldurmaya benzıncı doldurdu anam marsa basıyorum tık yok aha dedım bozuldu calısmıyo aglıcam uzuntumden ya kontak acık basıyom marsa calısmıyo ananana noluyo lan derke benzıncı amca tuttu tek elıyle frene bastı sımdı bas marsa dedı ahahah calıstı eheheh megerse frene basmayınca calısmıyomus