Senİn O Sİnek BÖcek DedİĞİn Motorlarin YaptiĞini Sen O( Çİn ) Maliiiii Motoruna Yaptiramazsin
yanlış anlaşıldı ise özür dilerim..
sinek böcekle motorları kastedmemiştim...
Senİn O Sİnek BÖcek DedİĞİn Motorlarin YaptiĞini Sen O( Çİn ) Maliiiii Motoruna Yaptiramazsin
Önce anadilimizi doğru dürüst kullanma konusunda biraz daha dikkatli olup daha sonra yazacağın şeyi yazsaydın daha hoş olurdu. Küçük büyük harfleri nasıl kullandığına ve kalınlaştırdığım yerlere bir bak lütfen.Kaldera abiyi burada herkes tanır art niyetli bir kişi değildir ve herkese yardımcı olmaya çalışmıştır bu güne kadar.Ya Kaldera Okadar Regaline Güvenion Pejo Yu Küçümsiyon çik Yola O Regalinle Ben Pejoyla Hadi Varmi çik Yola Ben Gelcem Oraya Sen Hantel Gibi Motorla Pejoyumu Küçümsüyon Pejoya Yaptiğin Modifiyeyi Yap Ona O Kadar Iyiyse Regal Tüm Motosiklet .net De şahit Olsun Yaninda Sinek Geçti Sanarsin Sana Bunu Diyom Pejoyu Küçümsiyen Regalciler çikin Yola Göreyim Bizde Bindik O Regale N E O öle Pejonun Bo... U Olamaz
TÜrkÇeyİ Senden ÖĞrenmeye Gerek Yok Forumu DĞru DÜrÜs Oku Yazilarda Bİlgİsayardan Kaynaklaniyor Benİm Senİn Gİbİ Oturupta Onun Bunun Yazisini Takİp Etmeye Vaktİm Yok
Ben seni düzgün ve kibar bir dille uyardım.Yaşım seninkinin iki katı.Seni saygıya davet ediyorum.Benden öğren demedim zaten ama bir yerlerden öğrenmeye ihitiyacın olduğu kesin.Tamam hadi büyük küçük harfler klavyeden kaynaklanıyor diyelim ama harf eksiklikleri ve yanlış yazılan kelimelere ne diyeceksin.Lütfen biraz daha özenli yazalım.Ayrıca burada kimsenin başka bir motoru küçümsediği filan da yok arkadaşım.Sana bu konuyla ilgili bir daha cevap yazmayacağım...verseler alırım yaş 15 çok kaçtım
aramıza hoş geldin dostum
vitesler arası boşluk var demişsin görmeden anlıyamadım olayı onun için cevap veremiyorum kusura bakma
hayırlı olsun yeni regalin tekrardan
Merhaba arkadaşlar!
Öncelikle bu sitede yazı yazarak benim RR almama sebep olan bütün herkese Teşekkür ederim. Bu siteyi çok uzun süredir takip ediyorum. 15 gün önce siyah bir RR-classic aldım. İzmirliyim ancak görev icabı Tuncelideyim. Sanırım şu anda Türkiye'nin en doğusunda ( Tunceli) bu motosikleti ben kullanıyorum. Motosikletimi Kayseriden aldım. Bu icadı kullanmak harika. :bounce: Almadan önce bu site sayesinde her türlü bilgiyi edindim sanıyorum. Şu anda bile karşılaşacağım sorunlara karşı kendimi donanımlı hissediyorum. Yoksa servisi olmayan bir şehirde bu motosikleti hayatta almazdım.
Bir sorum olacaktı.. Motosikleti çalıştırdığımda jikle çekili iken ilk çalıştığında gaz vermezsem stop ediyor. Bu normal mi yoksa jikleye ayar gerekir mi? kazasız sürüşler.
Teşekkür ederimGaliba kazık yedim bi şanzumanı göstermem gerekecek herhalde. Bu arada 1 ile 2 arasındaki boşa gecirmek cok zor motor dururken bile uzun uğraşlar sonunda gçirebiliyorum.