biri rekor mu dedi ? 14500 kilometredeyim haziran 2006 da aldım temmuzda trafiğe çıktı akü hava filtresi zincir değiştirdim tıkır tıkır gidiyorum regal raptor 250 dd 9-b bu arada motorum
parçalar çok çok ucuz mesela ben sinyalı 15 ytlye sağ fren kütüğünü 13 ytle ön deki T direksiyon borusunu 30 ytl e aldım 3 -4 takla atmıştı ama motorda en ufak bir hasar yok şu an depoda ezik yok ve ön maşada hiç bir problem yok çünkü vurmalı kaza değil kaymalı kaza yaptım motor altımdan kaydı 30 etre sonra takla atıcağımı anlayınca motoru bırakıp ayaklarımla iktirdim motor korumalar üzerinde ve T gidon üzerinde 3-4 takla attı ben görmedim açıkçası geçenler öle dediler bende 2-3 palanga attım ne mi oldu ? üzerimi silkip kalktım
bu olay ağustosta yaşadım fiyatları tekrar söliim denizliden aldım sarıkayalardan
115 ytl komple ön far seti
15 ytl dizik aynası tanesi
15 ytl sinyal
sisi bar 60 ytl
13 sağ fren elciği
çok komik bir şey reflektör 12 ytl

çok pahalı geldi bana almadım
çantalarımı yaptırdım diktirdim 35 ytl verdim
yanlışın war arkadaşım beygir farkı ve motor farkı yok
ama kilo farkı var mı bilemicem:cat:
MOTOR DERGİLERİNİ OKU BİRDE İNGİLİZ OLAN SİTEYE GİR BAK
CLASS 9-B DAHA AĞIR OLDUĞUNDAN TORKU VE BEYİGİRİ DAHA YÜKSEK YOKSA AYNI SÜRATİ SENCE NASIL YAPAR ?
ŞAHİN GİDONLAR 160 KG
T GİDONLAR 180 KG
20 KİLOGRAMI YERİNDEN OYNATMAK ZORDUR TORK GEREKİR CC Bİ İŞE YARAMAZ BEYGİRDE ÖLE AMA İKİSİDE YÜKSEK T MODELİ NEDEN PAHALI ?
BİR ÇOK DEĞİŞİKLİK VAR ÖRNEĞİN AMARTİSÖRLER KAPALI VE TOZ ALMAYAN ŞEKİLDE YAPILMIŞ RADYATÖR GÜÇLENDİRİLMİŞ TEK FAN YETERLİ GELMİŞ AMA İKİSİDE AYNI SÜRATLERE ULAŞIYOR İKİ KİŞİ TEK KİŞİ FARK EDİYOR AĞIRLIKLARDA FARK EDİYOR AMA İİ ARAŞTIRIN BEN ARAŞTIRDIM.. ÇÜNKİ 250 DD 9-B 21 BEYGİR 8000 DEVİRDE, DD E9 LAR İLE 17.25 BEYGİR OLMASI LAZIM TAM HATIRLAMIYORUM AMA BÖLE BARİZ BİR BEYGİR VE TORK FARKI VAR TABİ MANTIKLI DÜŞÜNÜRSEK BU MAKİNEYİ KALDIRMAK İÇİN BİRAZ DAHA TORK İSTER BEYGİR İSTER 20 KİLO DAHA AĞIR SONUÇTA KURU AĞIRLIKTAN BAHSEDİYORUM .. İYİ ARAŞTIR VAR

SENCE BİR TANESİ 5500 YTL İKEN DİĞERİ NEDEN DAHA UCUZ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ ?BİR KERE 250 9-B DAHA BİR UZUN VE ETLİ HARLEY DAVİDSON SOFTAİL NİGHTRAİNDEN KOPYA ÇEKMİŞLER GİBİ HARLEYİN YASAL SİTESİNE GİRİN ANLARSINIZ NE DEMEYE ÇALIŞTIĞIMI .. NEYSE AMA FARKLAR VAR BU PARA BEDAVADAN ARTİSLİĞİNE VERİLMİYO FAZLADAN VERİLEN PARA ONU SÖLİİM