Kazasız, sıkıntısız, zevkli bir yolculuk olur inşallah. Dönüşte keyfini bizlerle paylaşman dileği ile tekrar iyi sürüşler dilerim:mrgreen: .
Not: Güzergahtan hiç bahsetmemişsin Müslüm Baba, gizli mi:wiinkk: ??
baba müslüm;452040' Alıntı:Arkadaşlar ben pazar günü akşam motorumla bir maceraya çıkıyorum, gece yolculuğu yaparak Gaziantep-Nizip e gideceğim. Gidiş 1250 KM, akşam çıkıp sabah orada olmayı planladım, ama yolda bir aksilik olursa veya ben dayanamazsam en yakın otelde sabahlıyacağım.

hayırlı yolculuklar müslüm abi...kazasız bir şekilde gaz açar,aynı şekilde kaparsın inşallah...
bu arada uzun yol konusunda tereddütü olmasın kimsenin bu makinayla...belki gaziantep kadar uzun bir mesafe değil ama 2 hafta kadar önce bursa il merkezine gittim geldim benim unicorn'la...giderken feribota da binmedik,tüm körfezi dolaştık...bir kez dahi bayılma,çekişten düşme emaresi göstermedi kızım ne giderken ne dönüşte...iki kişi 120 km/h sabit,arada kaptırıp 135km/h ile 15-20 dakikalık süreler de kullandım 8-10 defa...(en üst devirlerde motor değil siz dayanamıyorsunuz,direk bacak uyuşturuyor titreşim...)
piyasanın en iyi çinlisine sahip olduğum için bir kez daha gurur duymamı sağladı...tavsiye ederim,uzun yolun zevkini ve çilesini hepiniz tatmalısınız...
bu arada abi,eğer mp3 player falan varsa uzun yol için "joe satriani" tavsiye ederim...özellikle "motorcycle driver" çalarken istemsiz bir şekilde gaz açmaya başlayacaksın,emin olabilirsin...![]()
kardeş bu tarzda bildiğin motorcu şarkıları warsa bana özelden yada burdan isimlerini yazarmısın:silent:
abi motosiklet aşkına özel olarak bestelenmiş başka şarkılar var mı pek dikkat etmedim... (illa ki vardır...) ama genel olarak heavy metal dinlemeni tavsiye ederim...motörhead,manowar,iron maiden,led zeppelin,wasp,megadeth bir de metallica'nın 80'li yılların sonlarına doğru,90'lı yılların başlarında çıkarttıkları albümleri vs vs dinlemeni tavsiye ederim... :cat:
arkadaşlar herkeze slm ben artık aykondan ayrıldım bilginiz olsun.fidan hanım kendi mesleğini yapmaya devam ediyor benim ayrılma sebebim cep telefonu işini yapmak istememdir ben motosikletciyim ve öyle kalmak istiyorum ve sizlerdende ayrı kalmak gibi bir niyetimde yok, herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın
arkadaşlar herkeze slm ben artık aykondan ayrıldım bilginiz olsun.fidan hanım kendi mesleğini yapmaya devam ediyor benim ayrılma sebebim cep telefonu işini yapmak istememdir ben motosikletciyim ve öyle kalmak istiyorum ve sizlerdende ayrı kalmak gibi bir niyetimde yok, herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın
abi sen ve murat abi bana mobylette satmaya kalksaydınız alırdım...galeriye gelen insanları parası olan enayiler olarak görmek yerine onlara iki teker dostları olarak yaklaştınız...bizim motorların pozitif yönlerini olduğu kadar negatif yönlerini de belirttiniz delikanlı gibi...asla ama asla tutamayacağınız sözler vermediniz,verdiğiniz sözleri yerine getirmek için adeta kendinizi parçaladınız,pek çok defa firma yönetimi ile karşı karşıya kalmak zorunda kaldınız bu nedenle...şahsım adına ben hakkınızı ödeyemem...sakın irtibatı koparmayalım abi,ehliyeti de aldık şükür,organizasyonlarda sık sık görüşürüz artık...:cat:arkadaşlar herkeze slm ben artık aykondan ayrıldım bilginiz olsun.fidan hanım kendi mesleğini yapmaya devam ediyor benim ayrılma sebebim cep telefonu işini yapmak istememdir ben motosikletciyim ve öyle kalmak istiyorum ve sizlerdende ayrı kalmak gibi bir niyetimde yok, herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın
canı gönülden katılıyorum dostumun görüşüne,böylesi biri satışlarınızı katlamakla kalmaz,marka prestijiniz açısından da fevkalade iyi olur...aklı olan kaçırmasın derim...:cat:Siyahİnci;453746' Alıntı:Bir motosiklet kullanıcısı ve potansiyel müşteri olarak buradan tüm sağlam motosiklet distribütörlerine sesleniyorum;Tuncay kardeşime İstanbul Bölgesinde satış departmanında görev verin,asla pişman olmayacaksınız.