Müslüm baba dönüş yapmış helal olsun walla adam o yaşına rağmen büyük cesaret baba kızma seni hakir görmüyoruz sen çoğu gence ot yoldurursun walla:cat:superlight ın camı bence daha kibar durmuş.
Kardeşim neden öyle düşünüyorsun bu bir cesaret işi, evet Gaziantep-Nizip e gittim ve döndüm, hemde hiç sorunsuz, giderken 16 saatte, dönüşte Adana ya Çukurova Motor Sporları Derneği ne davet edildim, orada bir gece, değerli kardeşim kılıçbalığı Yusufun evinde kaldım, sabah 07.00 de tekrar yola çıktım, ve akşam 08.00 de İstanbul da evde yemek yiyordum, gidiş yolunda hava güzeldi yani yağış yoktu ama çok soğuktu (Beni etkilemedi kıyafet ve kaskın sayesinde) dönüşte her şey vardı, yağmur,çamur,sis ne ararsan vardı, ama hiç gaz kesmedim.
Motorumdan bir civata dahi düşmedi, hiçbirşey olmadı yanıma aldığım takım çantasını boşa taşıdım.
ARTIK KİMSE BU REGALE LAF SÖYLEMESİN KARDEŞİM , gidiş 1250 Km, benzin almanın dışında hiç mola vermedim, yani bir depo 300 Km yol yaparsa demekki ben her 3 saatte bir durmuşum (Bu arada motor üstünde popo ve kuyruk sokumu nasıl dinlendirilir üzerine ihtisas yaptım), hiç durmadan sürekli 120 Km civarında tam 3 saat gaz bastım, ve REGAL e hiçbir şey olmadı, dönüşte de Adana -İstanbul arası yaklaşık 1000Km, aynı geldim ama hava koşulları biraz yavaşlattı beni.
Arkadaşlar bu gezinin amacı başta annemi babamı görmekti. daha sonra yılların verdiği bir uzun yol özlemi tabiki motorla, birde yapamazsın edemezsin senin yaşın geçti diyenlere ispat içindir, bu olayın hadi beee nasıl yaptın abi hayret ifadelerini motorun REGAL ve 250CC lik Çin olmasına bağlıyorum, zira ben bu geziyi 650-800-1200 CC lerde yapsaydım bu kadar ilgi görmezdi, yanılıyormuyum.