Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cry

Aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkür ederim.Bidaha yazamam ama kimseye bağırma gibi bir düşüncem yoktu sen oyle algılıyorsan bilemem.Bıyıklı sendende iyi türkçe öğretmeni olurmuş:cherry:

Acilllll

Arkadaşlar acil maddi ihtiyaçtan dolayı regalimi satıyorum. ÖZELLİKLER : 2005 model, kesik egzost, alarm, uzaktan kumanda ile marş, elcik püskül, arka maşa nikelaj, 6000 km de kırmızı hasarsız tüm bakımları yapılmış. [email protected] msn adresim fotograf ve bilği isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

SAYGILARIMLA

arkadaşlar merhaba
lifeng firmasının web adresinde regal raptor spyder diye bir versiyonu satılıyor. regal raptor DD300E diye de geçiyor.Bunla ilgil bir bilgi varmı?

878fa27963.jpg

Son düzenleme:
:flower:
arkadaşlar merhaba
lifeng firmasının web adresinde regal raptor spyder diye bir versiyonu satılıyor. regal raptor DD300E diye de geçiyor.Bunla ilgil bir bilgi varmı?

878fa27963.jpg

janbi, bu alet süpermiş:queen: , goruntu direk on numara valla, teknik özelliklerini bilmiorum ama, goruntu olarak bence :cat: güzel,
ama hiç bi yerinde regal falan yazmıo, kolpa olabilir. yine de bi araştırmak lazım varsa bilgisi olan ark.lar, onlara soralım.

olabilir böyle bir üretimi öyle ahım şahım bir fark yok ön çatal uzatılmış depo kaldırılmış oldschool bike denen tarzdır bu ayrıca böyle bir modelde varmış

burada türkiyeye gelmeyen daha doğrusu gönderilmeyen modeller var

http://www.regal-raptor.com/english/products.htm
http://www.regal-raptor.com/english/products_001.htm
http://www.geely.dk/model.asp?id=102

burda da dd300e sahibinin açdığı bir topic var yabancı bir forumda fotosuda var
http://www.alternativecruisers.com/...9e1b1d24d5913e0&topic=1676.msg19870;topicseen

arkadaşlar merhaba

878fa27963.jpg

2007 sezonunda sarıkayalar tarafından getirilip satışa sunulacak.hatta bu sene getirilmeyen rr 100cc ve rr150cc modelleride 2007 de satışta olacak.net bir billgidir.

bence gene en güzeli ve tok duranı DD250E-9B

DD300E tarz meselesi oldschool bike tarzı motorlar sevenler varsa sürer ama uzun sürüşlerde çok rahatsız eiyor ben hondanın oldschool type tarzı bir motorunu kullanmışdım belli bir zaman sonra eğik sürmekden sırtınız fena ağrıyor

Arkadaşlar ilginç bir soru olacak ama..
Katrancı'nın RR servisi olma ozelliği geri mi alındı?

hadi canım sende...

arkadaşlar...allahaşkına 300E nin nesi güzel yahu...hele depo ile motor arasındaki o boşluk iğrenç...class modeli yanında canavar gibi duruyor...üstelik hava soğutmalı...ben de matah bişey sandımdı 300E modelini...haaa bu motor 500cc olurdu da o zaman ayrı mesele...250cc sınıfında bence class...yine de zevk meselesi tabii...

bu haftasonu kimse program yapmadı galiba...... güzel günler geçiyor dün harika bir hava vardı ama bugün biraz kapalı.... :(

Arkadaşlar ilginç bir soru olacak ama..
Katrancı'nın RR servisi olma ozelliği geri mi alındı?

Kardeşim dün katrancıdaydım, motorumun 7000 bakımlarını yaptırdım Serdar kardeşimle konuştum servis konusunu, öyle birşey yok hatta İstanbul ana bayiliğini teklif ediyorlar ama bu konuyu düşünüyor.

Geçen yağmurda otobanda lastiğime birşey girdi patladı, telefon açtım katrancı derhal yol yardımını gönderdi motoru alıp servise götürdüler ve lastiğim yapıldı.

Tamamdır Müslüm Baba..
Hatta ben Levent'teyim işime bile gelir Serdar'ın yetkili ve Ana bir bayii olması.

Topic'te pek hareket yok. benim "EFE"'nin resmini koyayım dedim.

İstanbullu arkadaşlar, hazır pastırma yazını yakalamışken (hafta sonu hava iyi olacakmış) hafta sonu için bir gezi planı düşünülebilir mi?? Belki gezinin sonrasında bir iftar yemeği...

Arkadaşlar merhaba,geçen gün (arkadaşım kusura bakmasın hatırlıyamadım)bir topic'te Sarıkayalar'ın göndermiş olduğu Ecza çantasını görmüştüm.Çok beğendim ve niye bende de yok dedim.Sarıkayalar'a i mail attım.Bir hafta içerisinde evime kargo ile gönderdiler.İnanın çok mutlu oldum.Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.Sayın Sabiha TOKER ve Hacer CAN Hanfendilere göstermiş oldukları ilgiden dolayı huzurunuzda teşekkürü borç bilirim:rendeer: .İlgilenen arkadaşlara duyrulur.Siteye i mail atmanız ve adres vermeniz yeterli ben öyle yaptım.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

Super Moderator
arkadaşlar p.tesi günü motorum ilk sorununu çıkardı ve p.tesi akşamı motoru katrancıya bıraktım ustalar gittiği için işlem ertesi güne kalmıştı bu arada sorunum fanlar açmıyordu ama ilginçtir hararet lambasıda hiç yanmadı dün gittiğimde fan müşürü garantiden değişmişti motoru aldım yola çıktım ve iş yerime geldiğim sıralarda bir cik cik sesi war böle ıslık sesi gibi hızlandıkça artıyo ama 40 ı geçince boşda sesi dinliyorum bi ses çıkmıyo yavaşlayınca ise gene başlıyo bu konuda bilgisi olan var mı acaba bi dostum balatalardan geliyo galiba dedi ama:silent:

Arızalı motor çekme masrafı ??!!

3 gündür motorum arızalı. Ne olduğunu bilmiyorum tahminen elektrik sistemi. Bizim ankara şaşmazdaki servis 7 de kapatmıştı. İş çıkışından başka ilgilenemeyeceğim için ancak o saatte arayabilidim motorumum başından ama dediğim gibi kapalıydı. Sonra sağolsun Müslüm abi'yi aradım. Kendisi dert babamız oldu eksik olmasın. Bana aklına gelen olasılıkları söyledi ben de yapmaya çalıştım ama olmadı. Bu sabah da birol abi'yi aradım.(Birol oto) O da gelemeyeceğin gelirse yol parası almak zorunda olduğunu söyledi. Haliyle itiraz ettim ama iyi niyetli biri olduğu için de çok bişey diyemedim. diyor ki bu bizim de sorunumuz ama sarıkayalar karşılamıyor bizim bu parayı. Haftada 2-3 böyle işi olsa günde en az 2 saatten ve en az 20 milyon yol parasından ben de zarara uğruyorum hesap et dedi. Sonra da konuşmam için sarıkayalardan Alper Bey'in telefonunu verdi. Satış temsilcisiymiş. o da aynı şekilde değişecek her parçanın garanti kapsamında ücretsiz değişeceğini ancak yol masraflarının karşılanamayacağını söyledi. Kanunen arabalar için bu varmış ama motorlar için yokmuş. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Şimdi birol abi diyor ki motoru bir anadola yükle getir ya da ben buradan birini ayarlayayım ama parasını vermen gerekir. İkisi de can sıkıcı alternatifler. yani benim motorum uzun yolda kalsa sapa biyerde nerden baksan 150-200 milyon çekme parası vermek zorunda kalıcam ve kimse karşılamıcak. Birisi lütfen bu konuyu aydınlatsın çünkü bu güzel havlarda binememekten yeterince gerginim.:pr:

Bu arada tekrar çok çok teşekkürle Müslüm Abi.

Emre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar