Muhahahaha, çok komik yav. Ben isterim bundan bir tane. Sağol paylaşım için.
mühendis1959;
far ampulü çok ısınıyor diyorsunuz. ısı izalasyonu için, oscar h4 ampulün duya giren yerini alüminyum folyo ile sarabilir miyiz? sarabilirsek ısı izalasyonu yapmış olur muyuz?
bir önceki yazımda bir soru sormuştum. cevap alamadım. tekrarlıyorum:
şu an itibariyle Türkiye'de 2 adet regal raptor gediren firma var. biri sarıkayalar, diğeri de emre ltd.
sorum şu idi:
motorunu sarıkayalar'ın bayilerinden alanlar sarıkayaların servisine gitmek zorunda.. emre ltd bayilerinden alanlar emre ltd servislerine gitmek zorundalar. sarıkayaların getirdiği regal, emre ltd servisine.. emre ltd nin getirdiği regal sarıkayaların servisine gidemez mi? Tüketici olarak ne gibi bir durum ile karşı karşıyayız. bunu soruyorum. çünkü, regal motor aynı. ama getiren ve servis ağını kuran firmalar farklı. durum nedir? tüketici derneklerine mi danışmalıyız. bir araştırın lütfen.
peki öyle olsun ,bu arada 30 ağustos sabahı bende altan motora hem 1000 km bakıma hemde gerekli ayarları yaptırmaya gidiyorum.
Bisiklet kilidini kaskı motora kilitleyebilmek için aldım. Lastik tamir spreyinden bulamadım yiba'da. Çok da zamanım yoktu gerçi. Sonuçta birtek o kaldı geriye. İş çıkışı hallederim hepsini bir aksilik olmazsa.:cat:
arkadaşlar erdem gündüz de sanırım bi aksilik olmazsa altan motora gelecek yarın sabah..
kim gelirse gelsin beni de arayın bende geleyim..laflarız biraz ..
0542 564 10 43
fedos bende yarın yolu bulabilirsem orda olmayı planlıyorum Avrupa yakası sefaköyden gelicem...görüşmek üzere:cat:
hangi güzergahtan geleceğinizi bilmiyorum ama E 5 ten bostancı istikametinden geleceğinizi varsayarak yazıyorum..
maltepe köprüsünü geçtikten sonra cevizli devlet hastanesi nin ordan sapıyorsunuz..
ışıklardan devlet hastanesinin önunden sola saparak yan yoldan kartal istikametine devam ediyorsunuz..beş yüz metre kadar ilerde sağda büyük bir camii var.sağ yapıp sanayi sitesi yoluna giriyorsunuz.üç yüz metre kadar ilerde büyük sanayi sitesini solda göreceksiniz..

sizden bir ricam olucak bana kullanmış olduğunuz raptor modelin fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz türkiyede ne kadar ve motorlar nerde üretiliyor şimdiden teşekkürler
Kardeşim regal in fiyatı şu an 4200YTL.+Muamele masrafı, bu alet çin malı, şu an türkiyede tahmini rakkam 3000 Adet satılmış, bu rakkam çok sağlıklı değil ama.:cat:
Bu arada imzanın anlamını çözemedim.
iki imza var hangisinin)))birbirinden bağımsız ikisi arasında bir bağ yok...
bende seneye bu motordan düşenebilirim ama satış sonrası arıza ve yeterli derecede teknik servis bulamam diye çekiniyorum nede olsa üretim çin .....ama fiyatı bana gayet uygun peki kredi taksit imkanı sunuyorlarmı birde bayiileri nerde var ???bi bayii ile görüşeyim forumunuzdan okuduğum kadarı ile motordan gayet memnunsunuz bir sıkıntınız oldumu şimdiye kadar motorun yolda bırakması gibi ???