Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mühendis1959;
far ampulü çok ısınıyor diyorsunuz. ısı izalasyonu için, oscar h4 ampulün duya giren yerini alüminyum folyo ile sarabilir miyiz? sarabilirsek ısı izalasyonu yapmış olur muyuz?

bir önceki yazımda bir soru sormuştum. cevap alamadım. tekrarlıyorum:

şu an itibariyle Türkiye'de 2 adet regal raptor gediren firma var. biri sarıkayalar, diğeri de emre ltd.

sorum şu idi:

motorunu sarıkayalar'ın bayilerinden alanlar sarıkayaların servisine gitmek zorunda.. emre ltd bayilerinden alanlar emre ltd servislerine gitmek zorundalar. sarıkayaların getirdiği regal, emre ltd servisine.. emre ltd nin getirdiği regal sarıkayaların servisine gidemez mi? Tüketici olarak ne gibi bir durum ile karşı karşıyayız. bunu soruyorum. çünkü, regal motor aynı. ama getiren ve servis ağını kuran firmalar farklı. durum nedir? tüketici derneklerine mi danışmalıyız. bir araştırın lütfen.

Kardeşim benim bu ısınma ile ilgili yapmadığım kalmadı, ancak ampullerde zaten bu izalosyon var fakat, o kadar kalitesizki, sarsıntıdan izalosyon dökülüyor ve plastik düyü yakıyor, yapılabilecek birşey yok, ancak bu ampulün daha kalitelisini araştırıyorum, sanki dünyada bu ampulü sadece OSCAR yapmış başka marka yok allah allahhh.

Bayilikle ilgili söylediklerin aynen doğru nereden aldıysan oraya, ama şimdi sarıkayalar duyduğuma göre garanti kartlarını değiştiriyormuş istiyen istediği yerde bakımını yaptırabilecek, ama EMRE LTD yi bilmiyorum, ama sanıyorum onlarda aynısını yapacaklardır.

Bisiklet kilidini kaskı motora kilitleyebilmek için aldım. Lastik tamir spreyinden bulamadım yiba'da. Çok da zamanım yoktu gerçi. Sonuçta birtek o kaldı geriye. İş çıkışı hallederim hepsini bir aksilik olmazsa.:cat:

Kardeşim ne oldu merak ettim geldinmi İstanbula,:pale:

arkadaşlar erdem gündüz de sanırım bi aksilik olmazsa altan motora gelecek yarın sabah..
kim gelirse gelsin beni de arayın bende geleyim..laflarız biraz ..
0542 564 10 43

bende çok güldüm..
eskişehirden bir müşterim ..al bu motor sana çok yakışır diye mail atmış..

bu motoru almak istermisiniz...?

bi bakın bakam

Uğur abi rodajdan sonra titreşim gidicek gibi diil bunda :queen:

Ama tavsiye ediyorsan alıcaz mecbur seni mi kırıcaz :)

arkadaşlar erdem gündüz de sanırım bi aksilik olmazsa altan motora gelecek yarın sabah..
kim gelirse gelsin beni de arayın bende geleyim..laflarız biraz ..
0542 564 10 43

Abi kaydettim numaranı görüşmek üzere :cat:

Son düzenleme:
fedos bende yarın yolu bulabilirsem orda olmayı planlıyorum Avrupa yakası sefaköyden gelicem...görüşmek üzere:cat:

hangi güzergahtan geleceğinizi bilmiyorum ama E 5 ten bostancı istikametinden geleceğinizi varsayarak yazıyorum..
maltepe köprüsünü geçtikten sonra cevizli devlet hastanesi nin ordan sapıyorsunuz..
ışıklardan devlet hastanesinin önunden sola saparak yan yoldan kartal istikametine devam ediyorsunuz..beş yüz metre kadar ilerde sağda büyük bir camii var.sağ yapıp sanayi sitesi yoluna giriyorsunuz.üç yüz metre kadar ilerde büyük sanayi sitesini solda göreceksiniz..

hangi güzergahtan geleceğinizi bilmiyorum ama E 5 ten bostancı istikametinden geleceğinizi varsayarak yazıyorum..
maltepe köprüsünü geçtikten sonra cevizli devlet hastanesi nin ordan sapıyorsunuz..
ışıklardan devlet hastanesinin önunden sola saparak yan yoldan kartal istikametine devam ediyorsunuz..beş yüz metre kadar ilerde sağda büyük bir camii var.sağ yapıp sanayi sitesi yoluna giriyorsunuz.üç yüz metre kadar ilerde büyük sanayi sitesini solda göreceksiniz..

Uğur abi teşekkür ederim dediğin şekilde aksama google earth ten de kontrol edip sağlama alıcam fazla oyalanmadan bulmayı umuyorum malum motorun soğuması gerekiyormuş.

Bu arada ilgilenen arkadaşlar için, Muayene Süresini Yasal Süresine uzatmak Için Yapilmasi Gerekenler ile ilgili gelişmeler aşağıdaki linkte

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19707

Camı skülmüş hali.

Kayınbiraderim Turgut ledleri yerleştirmeye başladı,plaketleri zaten hazır varmış.

Ledlerin haznenin içine sıcak silikonla yapıştırılışı

3 Sıra olan ledlerin haznedeki durumu.

Ve işte lambaların duruşu, bu resimi kapalı yerde çektim, karanlıkta harika gösteriyor.

Buda dışarıda aydınlıktaki duruşu

Buda lambaların sönük hali, bence harika oldu.

Arkadaşlar 3 sıra olan ledlerin 2 sırasını parklara,1 sırasınıda frenlere bağladım terside olabilirdi.

Camları takmadan kenarlarını yeniden silikonladım yoksa içine kenarlardan su kaçıyor bu konuya dikkat.

Bu ledler ve plaketleri istediğiniz boyda, Karaköyde bulabilirsiniz, havya ve lehim aletleriniz varsa sizde yapabilirsiniz.

Elektrik kablolarını da ben çektim, sürücü koltuğunun altında hava flitresinin emiş ağzının altında arkaya giden tesisatın fişini koymuşlar, çok pratik bir şekilde hallettim.

Sadece malzeme maliyeti 60YTL tuttu ama ben en pahalı kırmızı renkteki ledlerden taktırdım, ama daha ucuz olanlarıda var.

Bu arada bu ledlerin bu kadar ufak ve çeşitli olabileceğini sanmıyordum şaşırdım,

Daha sonra Turgut bütün lambalarımı hatta farımı bile led yapacak, onuda anlatırım yapılınca.:cat:

sizden bir ricam olucak bana kullanmış olduğunuz raptor modelin fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz türkiyede ne kadar ve motorlar nerde üretiliyor şimdiden teşekkürler

sizden bir ricam olucak bana kullanmış olduğunuz raptor modelin fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz türkiyede ne kadar ve motorlar nerde üretiliyor şimdiden teşekkürler

Kardeşim regal in fiyatı şu an 4200YTL.+Muamele masrafı, bu alet çin malı, şu an türkiyede tahmini rakkam 3000 Adet satılmış, bu rakkam çok sağlıklı değil ama.:cat:

Bu arada imzanın anlamını çözemedim.

muhendis

Kardeşim regal in fiyatı şu an 4200YTL.+Muamele masrafı, bu alet çin malı, şu an türkiyede tahmini rakkam 3000 Adet satılmış, bu rakkam çok sağlıklı değil ama.:cat:

Bu arada imzanın anlamını çözemedim.

iki imza var hangisinin:))))birbirinden bağımsız ikisi arasında bir bağ yok...

bende seneye bu motordan düşenebilirim ama satış sonrası arıza ve yeterli derecede teknik servis bulamam diye çekiniyorum nede olsa üretim çin .....ama fiyatı bana gayet uygun peki kredi taksit imkanı sunuyorlarmı birde bayiileri nerde var ???bi bayii ile görüşeyim forumunuzdan okuduğum kadarı ile motordan gayet memnunsunuz bir sıkıntınız oldumu şimdiye kadar motorun yolda bırakması gibi ???

iki imza var hangisinin:))))birbirinden bağımsız ikisi arasında bir bağ yok...

bende seneye bu motordan düşenebilirim ama satış sonrası arıza ve yeterli derecede teknik servis bulamam diye çekiniyorum nede olsa üretim çin .....ama fiyatı bana gayet uygun peki kredi taksit imkanı sunuyorlarmı birde bayiileri nerde var ???bi bayii ile görüşeyim forumunuzdan okuduğum kadarı ile motordan gayet memnunsunuz bir sıkıntınız oldumu şimdiye kadar motorun yolda bırakması gibi ???

Regal sitesinde hepsini bulabilirsin kardeşim.

imzanın 2 tane olduğunu anlıyamadım pardon.

Sen motoru almak iste her türlü kolaylığı sağlarlar sana.

herkeze slm arkadaşlar öncelikle,ALTAN mot hepinize hayırlı olması dilerim umarım çalışmalarından memnun kalırsınız herşey gönlünüzce olsun

arkadaşlar bugün ALTAN MOTOR a
1)ERDEM-GÜNDÜZ
2)DEJAVU
3)FEDOS

süpap ayarları ve genel bakım için geldiler.süpap ayarları motoların sıkı çıktı.gereken işlemler yapıldı..DEJAVU nun motorunun süpap ayarı tutmadı.500 km sonra tekrar bakım yapılacak.olmazsa belkide parça değişebilir.
çıkışta BATİSTA123 ile karşılaştık.oda tatili fırsat bilerek genel bakım için gelmiş.bakım sonrası gelişmeleri kendisi yazacaktır.

motorları 1500, 2000 km aralığında olanlar bu süpap ayarlarını bir kontrol ettirmesinde fayda var.tamamı
sıkı çıktı şu ana kadar. bilginize...

arkadaşlar pazar günü için bir buluşup birlikte gaz açmayı planlıyoruz..

müslüm baba sen bilirsin ankarada nerden alcaz bu motoru bayii ismi yer
hakkında bilgin varmı ? yada bilgi verecek biri burdan.
selamlar.....

Mühendis, keşke işlemleri yapmadan önce de ışıklı ışıksız hallerini çekseydin de karşılaştırabilseydik. Bir de o kablolar çantanın neresinden geçiyor, merak ettim şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar