arkadaşlar anladığım kadarıyla 400km civarı okey....peki daha çok yakan motorlar için ne yapmalı neye bakmalı,yani ortada bir dengesizlik var.
bunun çözümüyle alakalı bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyoruz...
selamlar.
servisle alakalı bir duyurumda olacak arkadaşlar....
motorum boğulduğu için çalışmayınca yakın olduğum için aykon firmasını aradım.
(burada yazdığım konuda aykon çalışanı olan tuncay,murat ve ali beyi ayırıyorum.onlar kendi özverileri ile bizlere yardımcı oluyorlar biliyorum.)
ve buji almak için oraya gittim.buraya kadar herşey güzel.ödeme için fiyatı sorduğumda aldığım cevap 35 ytl. buaradn daha önce değişim yapan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 10 ytl olan buji (NGK) oldu 17,5 ytl.
tabiki itiraz ettim.ve yukarıdaki ismi olan arkadaşların mudahalesi ile 20ytl ödedim.
evet bu konuda sizleri uyarmak ve sarıkayalardan bu siteyi takip eden varsa iletmek için yazmak istedim...Aykon sanırım hepimizi salak ve aptal sanıyor sanırım,Aykon bu cep tel.satmaya benzemez sizleri esnafca,insanca bir ticari diyaloğa çağırıyorum bütün arkadaşlarım adına.bu mantığınızı beyenmedik.gelecekte bu tutumunuz yüzünden telafisi mümkün olmayacak sorunları yaşamamanız ve yaşatmamanız dileği ile.
orada çalışan arkadaşlarımızı tekrar tenzih ediyorum.
vesizlerden ricam istanbulun muhtelif yerlerindeki giden arkadaşların memnun olduğu ve reel servis hizmeti aldığı yerleri bir araya getirelim isterseniz buradanda ilan edelim diyorum,sorunumuz olduğunda hiç deilse en yakındaki servise ulaşır insanca ve esnafca bir hizmet alırız....
kusra bakmayın bukadar uzun yazmayı sevmem ama,konduğum enayi şekli zoruma gitti.sarıkayalara bile şikayet edim dedim ama,engüzeli buradan afiş etmek olur dedim.neticede bu işi yapacaklarsa bizlerle yapacaklar...
hepinize saygılar.herşey gönlünüzce olsun