Kaldera kardeşim, yazdıklarından hiçbirşey anlamadım, malum ya ben cahilim, kullandığın kelimelerin anlamlarını 2 saattir sözlükte arıyorum bulamadım, tabi bu sözlük bizim halk sözlüğü, neyse böyle 15 gün topiği okumayıp, hiçbir etkinliğe katılmayıp, hiçbir dost toplantısına katılmayıp sonrada burada yazı yazmak bana anlamsız geliyor.
Benim için topiği geriye doğru okuyup araştırma yapman hoşuma gitti, meyve veren ağacı taşlarlar diye bir atasözümüz vardır bilirsin.
Tabi senin yandaşların yani arkadaşların, senin için çok olumlu şeyler yazmışlar ama onlarında bu topikle ne kadar ilgili oldukları meydanda onlarda aynen senin gibi hiçbir etkinliğe katılmamış, hiçbir dost toplantısına katılmamış insanlar, mesela
Aytu Siteye üye tarihi 03,06,2006 yazdığı mesaj sayısı 24
Jevkalbesher (nedemekse) üye kayıt tarihi 05,03,2006 mesaj sayısı 17
Mr.Wish (Ne demekse) üye kayıt tarihi 27,02,2006 mesaj sayısı 152
Clint (Ne demekse) üye kayıt tarihi 29,03,2006 mesaj sayısı 171
yorumu okuyuculara bırakıyorum, ne kadar ilgili oldukları ortada,
BEN BURADA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR REGAL ALMIŞ OLAN ARKADAŞLARA DESTEK OLMAYA VE YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM, YAPILAN BU İŞTE NE YANLIŞLIK VAR, TABİKİ BENDE HATALAR YAPABİLİRİM ELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIK OLMUŞUMDUR AMA USLUP BOZULDUĞU ZAMAN KALDIRAMAM KARDEŞİM, VE KONUŞURUM.
KALDERA DAHA GEÇEN GÜN TOPİĞE BOK ATIP BURADA ARTIK YAZILACAK BİRŞEY KALMADI DEYİP TOPİĞİ VE BURADAKİ İNSANLARI KÜÇÜMSEMİŞTİR, BENDE ONA CEVAP OLARAK ÖYLEYSE YAZMA DEDİM, AMA BAKIYORUM HALA 15 GÜNDE BİR GELİYOR TOPİĞİ OKUYOR ONDAN SONRA AKLINA NE GELİRSE, AĞZINA NE GELİRSE YAZIP POLEMİK YARATIP SONRA YİNE KAYBOLUYOR. KALDERA KARDEŞİM BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ BİR AMACIN MI VAR ANLAMADIM.
eSKİDEN BİLGİLERİNİ NE GÜZEL PAYLAŞIYORDUN SORUNLARI OLANLARA AÇIKLAMALAR YAPIYORDUN, NE DEĞİŞTİKİ ARTIK YAZMIYORSUN, NEDEN MOTORUNLA HİÇBİR ETKİNLİĞE KATILMIYORSUN, BUNLARI YAPMIYORSAN O ZAMAN BİRAZ YAZDIKLARINA DİKKAT
BUNDAN BÖYLE BU TARZDA KİMSEYE CEVAP VERMİYECEĞİM KİMSEYLE DE POLEMİĞE GİRMİYECEĞİM
Not: Mühendist olarak bildiğin kelime türk dil kurumu tarafından mühendis olarak değiştirilmiştir, Bu bilgi bu gece saat 01,00 de YÖK denetleme kurulu üyelerinden sayın ................... dan alınmıştır.