Abicim full destekliyorum teknik konuda veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyac varsa ben hazırım:cat:erdem.gunduz' Alıntı:bilgileri [email protected] adresine de gönderebilirsin.
aslında portal oluşturma fikride güzel. bende regalraptor.net sitesini alıyorum sadece bize ait bir site yapalım diye
coldfire' Alıntı:muhendis 1959 abicim belki daha önce sorulmuştur ama bulamadım ben yine sormak istiyorum ön ve arka tekerlerin basınçları ne olmalıdır?
watercolours' Alıntı:düzeltme: yeni parti motorlarda class ve eski serinin beygir güçleri aynı.
TRADER' Alıntı:Topuz arkadasımız benı uyarmıs database ıcın
"Trader; veritabanı fikri sizden çıkmış olmasına rağmen.. şu an siz bile erdem bey'e bilgilerinizi göndermemişsiniz. ayıp olmuyor mu birazCIK!"
Canım kardesım Erdem Raptorcuları yazıyor o yuzden ben ısmımı yazdırmadım yanlıs anlasılmasın . Ben daha genel bır database den bahsetmıstım..
Kamuoyunu bılgılendıreyım dedım
Selamlar
TycOOn' Alıntı:bu önden gelen zırıltı bende de var ben o zırıltının su hortumları üzerindeki yaylardan geldiğini düşünüyorum fakat nerden gelirse gelsin o ses rahatsız edici değil çünkü çok yüksek devirde ses yapıyor.
camadan' Alıntı:yanlış anlaşma için kusura bakmayın, ama isterseniz bekleriz
Freak' Alıntı:Arkadaşlar zaten eski class serisi ile E serisinin de güçleri aynı idi.
Maslak da dynomometre de bizzat ölçtürdük. Hurafe idi o 3 beygirlik fark.
İsteyenein Dyno parasını ben çekeceğim eski/yeni class ile E serilerini karşılaştırmak için.
Bu sarıkayalar'ın işbilmez pazarlamacılarının bir balonu.
Bu motoru satamayan destekleyemeyen zihniyete sahip bir şirketten beklenen basit bir salvo bence.
cbrhalil' Alıntı:Abicim full destekliyorum teknik konuda veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyac varsa ben hazırım:cat:
ok abi:cat:erdem.gunduz' Alıntı:açıkçası yardıma ihtiyacım olacak. onunla uğraşmaya sıra geldiğinde konuşuruz bu konuyu. promethe76 da konuşalım demişti dün gece ama ben arayamadım. olmassa üçümüz hallederiz bi şekilde
erdem.gunduz' Alıntı:açıkçası yardıma ihtiyacım olacak. onunla uğraşmaya sıra geldiğinde konuşuruz bu konuyu. promethe76 da konuşalım demişti dün gece ama ben arayamadım. olmassa üçümüz hallederiz bi şekilde
aytu' Alıntı:erdem abi ben mail olarak gönderdim bilgileri alıp almadığını bildirirsen sevinirim
gezilere bende katılmak istiyorum ama ben aydın dayım bu taraflara doğru bir gezi düşünürseniz ben seve seve katılırım...:queen: :queen: