Motorcu Nasil Sulanir,
Başlığı okuduktan sonra, sizleri duyar gibi oluyorum." Biz otmuyuz kardeşim" yok kardeşlerim biz ot değiliz ama idarecilerimiz içinde o kadar ot kafalı varki sormayın.

r:

r:

r:
Bugün merterden çağlayana gittim, kayınbiraderi gördüm oradan taksime abimi gördüm dönüşte unkapan köprüsünü geçip balat istikametine döndüm, bir iki ışık geçtim bir kamyoneti solluyordum ki o ne:silent: üstüme tazyikli bir su, neye uğradığımı şaşırdım, üstüm başım canım motorumun her yeri ıslandı kenara çektim neler olduğunu anlamak için,

ale: meğerse beyefendiler otomatik sulama sisteminin ayarlarını iyi yapmamışlar su tamamen caddeyi suluyor, tam küfürün bini bir para sallarken:queen: garibim bir kurye de aynı şekilde ıslanmazmı, ve ıslanmakla kalmadı cıvvvvvvv bir ses ve kurye kardeşim yerde, koştum kaldırdım, tabi başkalarıda geldi, garibim şaşkın bana ne oldu diyor, tabi anlattım, o da bastı kalayı, kalktık onun motorunu kaldırdık allahtan bişey olmamıştı, çalıştırdı gitti.
SAYIN YETKİLİLER ARTIK KAFALARIN İÇİNDE OT YETİŞMESİN, ŞU MOTOSİKLET KULLANANLARI DA DÜŞÜNÜN,
BRE GAFİLLER SİZ BİLMEZMİSİNİZ Kİ BİR İKİ SENEYE KALMAZ HER EVDE MUTLAKA BİR MOTOSİKLET OLACAK, (BUNLARDAN BİRİDE REGAL OLACAK).
Aksu' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Sitenizi 2 aydır takip ediyorum İsmim Mehmet Aksu 46 yaşında 29 yıllık E sınıfı ehliyetli ama hiç motosiklet kullanmamış biri olarak motosiklet için içimde ayrı bir uhte vardı. Tabii ki tüm mesajları okuyorum. 10 Haziran da Ankara da motor fuarında idim ve dayanamadım Şaşmaz oto sanayi sitesindeki bayi Birol Ustadan kırmızı bir RR için anlaştım bugün vekaleti yolluyorum 06 plaka istediğim için. Anahtar teslim plaka vs.dahil 4.500 YTL. 2500 peşin 2000 YTL 2 ay vadeli çek ile aldım. Bugün yarın A2 ehliyete de müracaat edeceğim. Bu arada işyeri yanında İDTM sahası boş alanda alışma turlarına yavaş yavaş başlarım. Herhalde Çarşamba Perşembe motoru getiririm. Bisiklete bindin ancak hiç Motosiklete binmedim ama kafamda işi bitirdim. Mesajlarınız o kadar güzel ki işyerindeki bir arkadaşa okumasını tavsiye ettim. o da şimdi tutturdu ben de alacağım diye. Ehliyeti alınca sizlerle yakınen tanışma fırsatı bulacağım için sabırsızlanıyorum. Tüm arkadaşlara kazasız arızasız sürüşler ve sağlıklı günler diliyorum Görüşmak üzere sevgiler saygılar
Yeşilköy İ.D.T.M. sahası içerisindeyim A 2 ehliyet için müracaat edebileceğim yakın semtlerde sürücü kursu tavsiye den varmı. Ben iş için istanbul dayım, herhalde daha uzun süre kalacağım. İstanbul u fazla bilediğim için sürücü kursları için bilgilendirmelerinizi bekliyorum. Kask -Mont-Eldiven nereden alabilirim tabii ki hesaplı olarak İlgilerinize şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım senle neredeyse yaşıtız, bende 47 yaşındayım ama ben eski motorcuyum, 15 sene sonra eşimin bütün hayırlarına karşın aldım, şimdi çok isabetli bir karar verdiğimi anlıyorum, alalı 3 hafta oldu ama her hafta sonu uzun yol yaptım inanılmaz bir zevk, özgürlük her erkeğin tatması gerek bu duyguyu.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, ama çok yol katetmen gerek, ama kimse motor kullanmayı anasının karnında öğrenmedi,sende çok kısa zamanda öğrenirsin.
Bende ehliyetimi bugün sabah güngören emniyet müdürlüğünden teslim aldım, benimki biraz problemli oldu, eski ehliyetim e sınıfıydı 1977 senesinde almıştım,kayıtlardan çıkmadı falan neyse hallettim, ben ehliyetimi Fenerbahçe Sürücü Kursundan aldım, belki reklam oldu ama hiç sıkıntı çektirmediler,hatta parasınıda peyder pey ödedim, kurs benden 150YTL aldı ama başka masraflarda oldu, saplık raporu+sınav harcı+dosya parası+devletin aldığı başka bir harç+boş ehliyet parası= yani 190YTL de böyle harcanıyor, tabi diploma noter tastikli ver 15YTL, eski ehliyetin noter tastikli sureti ver 15YTL, gibi soygunlardan sonra ehliyetine kavuşuyorsun ve ohhhhhhhhhhhhhhhh çekiyorsun artık polislerden kaçmıyorsun
Giyim kuşamla ilgili sana şunu söyliyeyim, sirkeci de çok çeşit bulabilirsin ama inan çok kazık atıyorlar, ben montumu ve diğer aksamlarımı, güngörenden aldım, eski londra caddesi diye bilinen davutpaşa güngören haznedar ve şirinevler yolu üzerinde belki 20 tane dükkan var özellikle şirinevlerde istediğin herşeyi hesaplı bulursun.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.:cat: