izmirde tekerlek izimi bırakmadığım yer kalmadı
arkadaşlar herkese merhaba ,bugün dayaanamadım ve ehliyetsiz oarak ilk sürüşümü yaptım. ama ne sürüş İzmirde dolaşmadığım yer kalmadı. muhakkak pazar günü dışarı çıkanlarınız bana 1 kez rastlamıştır. teleferik,inciraltı,karşıyaka,güzelbahçe ,bornova kampüs tarafları bilmiyom bi yerler kaldımı ama akşam eve geldiğimde belim acayip derecede ağrıyordu.
sizlere sormak istediğim bir kaç soru cevaplarsanız sevinirim.
1- ilk uzun süreli sürüşüm olması nedeniyle (yaklaşık70-75 km yol yaptım bu arada) ilk seferde bu kadar uzun gitmek motora zarar verirmi.
2- bu kadar uzun süre dolaşmama rağmen (sadece 3 kez durdum bi feribotta, bi özdilekte bide teleferikte çay içmek için) hiç fanlar çalışmadı , bu bir terslik midir yoksa motor banamısın dememiişmidir. benim tercihim 2. şıktırtabi
3- akşam eve geldiğimde motoru silerken direksiyonun alt tarafında süspansiyonun iç kısmında maşayı tutan yerde duran ve hatta kablolarında bazı parçalarla tutturulduğu yerdeki vidalaradan birinin olmadığını gördüm(düşmüşte olabilir hiç takılmamışta olabilir ). bir sorun yaratırmı.
4- bunun üzerine tüm vidaları kontrol ettim ama gözle görülür bir şey görmedim acaba sarsıntıdan başka vidalarda oynama ihtimali varmı.
bu arada allahtan acemi şansı her halde hiç cevirmeye rastlamadım.
herkese kazasız belasız günler.