kaldera' Alıntı:
ümraniye tem bağlantı yolunda karşılaştığım mavi tişörtlü nazi kasklı yeni model gri renkli raptor kullanan arkadaş...34 ** 57** plakalı olabilir...
sen önde ben senın solunda sağ şeritte 80 km süratte kozyatağı istikametinde ilerledik.önümüz bayağı bir boştu.. ne demeğe durup durup dururken emniyet şeridine geçip orda devam etmek istedin bir anlasam:silent:
sen emniyet şeridinde de aynı süratte devam ederken E39 kasa siyah renkli 5.20 bmw nasıl aniden önüne kırıp zınk diye durdu.geçidin altında birini indirmek için durdu sanırım bu inek......aranızda 10 metre mesafe bile kalmamıştı.arkadan vurdu diye düşünürken zor kurtardın herhalde..önsezin güçlü olacak arkadaşım, emniyet şeridine girmekle hata ettin.o bmw nin o şekilde durması zaten hata.seni göre göre aniden durdu hayvan..dikkat ettiysen bende bmw nin yanında korna çalarak tükürdüm adama...eğer kendi yolunda devam etseydin bunları yaşamazdın...
emniyet şeridinden ve çizgi kenarlarında gitmeyinde nerden giderseniz gidin
Sevgili Kaldera,
Bugun gordugun kisi bendim (34 AU 5347),ben bu topici 2005 Agustos dan beri takip ediyorum ve anca yaklasık 1 ay kadar once motorumu aldım, her ne kadar fazla muhabbete girmesemde bu topic deki hemen hemen bircok kisiyi tanıyorum,ozellikle seni, zaten bugun seni plakandan tanıdım
Ben bugun sirkete gidip oradan da 500 km bakımına Yopas a gidiyordum,bende Ümraniye de oturuyorum sanırım sende Ümraniyedesin?
Aslında kolay kolay Emniyet seridine girmem sadece senin yaklasmanı bekliyeyim derken ( Acaba Kaldera mı diye??? dusunurken ) yavasladım ve anlayamadan hafiften emniyet seridine dogru yaklasmısım ve o serefsiz resmen uzerime kırdı arabayı

r: ve ani bir yavaslama fren derken durabildim bir sure emniyet seridinden cıkamadım arkadan ciddi trafik akıyordu,zaten herifi sag seride dogru gecerken anladım onun koprunun altında duracagını buda trafik tecrubemden kaynaklanıyor sanırım, o adi herif birisini indirmek icin durdu bu arada BMW degil Audi A8 di o araba.Senin ne yaptıgını farkemedim adama acıkcası zaten bende kufuru saydım adama resmen uzerime kırdı arabayı,kesinlikle haklısın kendi yolumdan gitseydim bu olmayacaktı ama bende seni beklemek icin yavaslamıstım acıkcası ama anlayamadan herifin uzerime kırmasıyla sagda buldum kendimi,boyle de araba kullananlar var iste,
Zaten anlamıyorum uzun yıllardır sehir ici sehir dısı araba kulanıyorum bu kadar uzerime aracların geldigini bilmiyorum ama motosiklet olunca trafikte resmen ezik hissediyorum kendimi,araclar sıkıstırır,uzerime surer, donuslerde once kendileri gecmek ister ne kadar cahil suruculer var inanılır gibi degil bazen inip kafa atasım geliyor valla

r: Motosikletleri resmen ezik goruyorlar bence, herkes durup biz ilerlerken eminim daha cok sinir oluyorlar
Ben seni Dudullu K.Bakkalkoy cıkısından sonra durarak bekledim ama sen bastın gittin abi resmen anlayamadım, en azından yuz yuze tanısma fırsatı buluruz demistim ama sen durmadın malesef:silent: