muhendis1959' Alıntı:
Ben zaten bu motora hiçbir ilave yapmamaya karar verdim, onu tak bunu yap bitmiyorki, ben regal ime bundan sonra bu şekilde bineceğim.
Sadece elektrikli hararet saati taktım belki onuda sökeceğim, orjinal kalsın.
sizin bu motorda yaptığınız değişiklikte sonuç itibariyle vardığınız nokta bu..buda haklı olduğumu gösterir
ben buradan uzun zamandır aynı şeyi söylüyorum...motorunuzda sistem ile
ilgili ek donanım için zahmet etmeyin diye..gereksiz çünkü..yoksa yaptığınızı neden iptal etmek istiyosunuzki..eğer memnunsanız......
haaa siz istediğinizi yapın istediğiniz gibi oynayın motorun işlevseliği ile...amaa benim buradan dostlarımı bu konunun gereksizliği ile ilgili uyarmakda benim için önemli..
muhendis1959' Alıntı:
Ben özellikle motoruma yaptığım değişiklikleri ve ilaveleri, ayrıca bu konularla ilgili bütün yaptığım araştırmaları sizlerle paylaşmaya çalışıyorum,
.
paylaştığınız için iyi yapıyorsunuz...bende sizin bu yaptıklarınızı model alınmaması için uyarıda bulunuyorum..
muhendis1959' Alıntı:
kaldera bu topikte motosiklet otoritesiymiş gibi hemde fırçalar bir ifadeyle yazınca benimde tepem attı, (Bana verdiği cevaptaki ilk paragrafı okumanızı rica ederim).
ben bu topikde bu motorla ilgili her şeyi bildiğim için daha doğrusu benzinli ve dizel motorlarda tüm ayrıntıları bildiğim ve otomotiv yedek parça ithalat yaptığımız için birazda işin içinde olduğum için tecrübelerimi aktarıyorum,ama buraya yazmadan önce tekrar süzerek.bir yanlışlığa yol açmamak için
muhendis1959' Alıntı:
İşte bütün bunlarla uğraşırken kaldera oradan kalkıpta (o tesisat işlerini yapan elektrikçidemi bilmiyor bunu.madem ilaveler yapacaksınız o zaman olması gerektiği gibi yapın bunu.) Aynen kopyaladım gibi bir ifade kullanınca tepem attı.
Arkadaşlar sizlerden yine özür dilerim, kaldera kardeşim senden de özür dilerim ama her zaman daha iyi bilen biri vardır unutma.
evet aynen bunu yazdım.ben her ne kadar ilave tesisat gerekmez dediysemde,birileride ben motoruma yapmak istiyorum diyecektir. hah tam burda diyorumki olması gerektiği gibi yapın bunu.
sadece sigortayı değiştirmek çözüm değil.çünki tesisat kabloları ince,farlarınız açık vaziyette,eğer sislerde yanıyorsa birde sizin eklediğiniz ilaveler...birde çift fan devreye girecek..
bunların hepsinin sorunsuz olması için tüm ince kablolarıda değişin diyorum..siz değiştinizmi bu kabloları hayır sigortanız attı yolda kaldınız.sigortanın atmasını engellerseniz yüksek amperli olanla bu ince kablolar yanar tutuşur.bunun eğitimini almışsanız çok iyi bilirsiniz
muhendis1959' Alıntı:
ama her zaman daha iyi bilen biri vardır unutma.
sözünü ettiğiniz böyle biri ile teknik konularda karşılaşırsam eğer ne demek her zaman desteklerim....burda herhangi bir konuda inatlaşmıyoruzki...kimse burda birbirini sevmek zorunda değil...ama saygı çerçevesinde
muhendis1959' Alıntı:
Arkadaşlar sizlerden yine özür dilerim, kaldera kardeşim senden de özür dilerim .
sonuç olarak şahsım ve camiam adına özürünüzü kabul ediyorum..aynı fikirlerde olmayabiliriz,zaman zaten bunu gösterir..ama karşılıklı saygı ihmal edilmemeli....
bundan sonra bu konu için yanıt yazmayacağım..