GÖZTEPELİ RAPTOR' Alıntı:...bu arada benden daha tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak....hangi viteslerle kaç km ye çıkıyorlar....bu arada benim raptor 453 km de ve ben daha seyir halinde 60 km yi geçmedim.... acaba iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü? bir de acemiliğimizden olsa gerek motor bazen stop ediyor...bunun bir zararı olur mu?
GÖZTEPELİ RAPTOR; doğru yapıyorsun. 500 km bakımını yaptıktan sonra beşinci vitesteyken 8-10 saniye süre ile 70-80 km gör sonra 60 lara düş.
1000 bakımdan sonra yavaş yavaş arttırırsın hızı.:salut:
500 (1000)bakım sonrası 1 viteste 20-25(30km) 2 viteste 30-35 (40-45km)3 viteste 50 (60-65km) 4viteste 60-70km (80-90 km)ve 5 vites:queen: ...sanırım uygun.
koyu yazılı hızlar manzara seyrederken değil hız kazanırken yapılacak. Yoksa 5viteste 60 km hızla güzel güzel gezilir.
Not: motor ısınmışken stop ediyorsa "usta" ile konuş. Rölanti ayarın mı düşük acaba?
demonicdreams' Alıntı:SORU 1: Bostancı'ya nasıl gidilir?
SORU 2: Hadi gittik, Beers denen yer nasıl bulunur?
SORU 3: (Bonus Soru) "İlk iki soruyu boşver, madem avrupa'dan geliyorsun gel seninle Şişli'de, Mecidiyeköy'de ya da 1.Levent BP'de buluşalım" diyecek bir insanevladı var mı?
SORU 4: (iç hesaplaşma) Ben nasıl İstanbul'luyum yaa?
dreamsdemonic "desem uyar mı"? Hani "Selçuk" isimli arkadaşı "ektiğiniz" yol var ya, sahil yolu? Hani sarı sarı Taksim/Bostancı dolmuşlarının doluştuğu yer; Hani "ada vapuru yandan çarklı"ların yanaştığı, İDO otobüslerinin kalktığı iskeleler...
Sen en iyisi köprüden geç, FB stadyumunun önünden takıl bir Kadıköy - Bostancı minibüsünün arkasına; kendini Beer's önünde buluverirsin.
Son düzenleme: