fes71' Alıntı:
Eve döndüğümde sol taraftaki nikelajlı yuvarlağın göbeğindeki büyük vidanın yolda düştüğünü gördüm:silent: . Arabayla resmen geri dönüp dolaştığım yerlerde aradım.Tabii bulamadım canım sıkıldı

r: .Aykon bi güzellik yapar artık:rendeer: :cherry: . Uğur Abi bu arada avatarın güzel olmuş:cat: .
sevgili arkadaşım bu cıvata gevşemesi düşmesi durumları ikitekerlerin çoğunda olur.
olmaması için basit bir önlem var aslında

haftada,on günde bir yoklayın gördüğünüz tüm cıvata ve somunları.en az beş dakıkanızı alır.yapın bunu bakın bir tane cıvata kaybediyormusunuz yollarda..:cherry:
ayrıca avatar içinde teşekkür ederim.fotoshop ta hazırladım onu.aslında daha janjanlı, kımıl kımıl olanlarda var..isteyene yaparım..ama türk ve osmanlı motifleri mesajlı olmak üzere.:wiinkk:arkada mehter marşı çalanından..dur bakiim bende çok bayrak sancak flama resimleri var.bunları siteye koyayım.paylaşım olur..
fedos' Alıntı:
bence de biraz fazla olmuş sanki.
alım satımıda hesaplamalı
bırak motorun fiatını dostum..ikinci eli piyasa yapar fenamı.....sen nerelerdesin ahanda geldik istanbula yoksun ortalarda:farao:
dogma' Alıntı:
Olcan kardeşin Yalova merkezde evi var. Yöreyi ikisi de biliyorlarmış. İlk öneri trader'den.
trader nerdesin kardeşim?? Kendini savunsana...(Seanstadır muhakkak:queen: )
tamam dediğinden olsun kabul...:cherry:
esenköy gezisi için diyeceğim odurki..
siz açın bir başlık..durumum hafta sonuna doğru belli olacaktır..istanbulda olduktan sonra değil esenköye ermenistana bile giderim.hatta yalovaya sizden bir gün önce gider sizleri feribot çıkışında bile beklerim..:rendeer:
isterseniz afyona gideriz..ikbalde yada diğer termal tesislerde kalırız bir gecede......şte burda olurmuyum olmazmıyım orası belli değil.ne biçim işim var benimde yaw

r:
fedos' Alıntı:
sevgili uğur abi,sonunda hoşgeldin
valla haklısın bizim yakada bi organizasyon ile buluşalım artık
:rendeer:
bu hafta sonu yine çete buluşmaya hazırlanıyor takıl muhakkak:cat: