Unicorn Knight
*bu motor sizce vereceğim her kuruşu hakediyor mu...böylesine uzun soluklu bir maceraya kalkmalı mıyım (24 ay vade),yoksa yol yakınken vaz mı geçmeliyim bu motordan?
soruma cevap verecek olan kişilere şimdiden çok teşekkür ederim...
yellowrock' Alıntı:hakkatten bizim motorlardan bulunmuyor , bayiler sıra yazıyor bu motor için?
yoksa sarıkayaların yaptığı bir pazarlama taktiği mi?
yanar17' Alıntı:BİRŞEY DAHA DUYURMAK İSTİYORUM
Bu güne kada ön amortisörleri yükseltmek isyeten oldumu. Değiştiren varmı?
Gidonu değiştirmek isteyen oldumu ( mesela kartal kanadı gibi yükseltmek ) bunun için kablolarda yeterli mesafe yok gibi....
Ayrıca eksozu keserek kısalltmayı düşüüyorum. Sesin nasıl çıktığını hiç duymadım. Harley sesi kazanıyormu????
Ayrıca uzun yolculuklarda ses rahatsız edici oluyormu? Kullanan açısından? Dostum BOZKUT ( Balıkesir) un motor eksozları kesik.
Görmek nasip olmadı... Sesini duyamadık... Eğer hoş değilse vaz geçeceğim.... Saygılar
DinoF1' Alıntı:Bildiğim kadarıyla gümrükten mal çekemiyorlar. Sadece motorlar değil, yedek parçalar da gümrüğe takılmış.
Sanırım şu gümrüklerde yaşanan yolsuzluklar nedeniyle.
Bir ön cam ve eksoz bekliyorum hala gelemedi.
yellowrock' Alıntı:regal orjinal öncam mı?
kimseye herhangi bir talimat verdiğim falan yok,neden gerildiğinizi anlayamadım...ben sadece bu motoru kullanmakta olan kişilerden bu motoru almaya tam karar vermeden önce son bir fikir edinmek istedim...DinoF1' Alıntı:Sevgili dostum,
Ben sadece 1 aydır bu motoru kullanıyorum. Talimatın gereği, sanırım "nispeten uzun süredir sahip olanlar" sınıfına girmediğim için cevap veremeyeceğim.
Ancak ben senin mesleğine takıldım. Oldukça karizmatik bir mesleğin varmış. O dediğin meslek nedir? Türkiye'de olmadığı belli olan bu okulu hangi ülkede bitirdin?
dostum bu wd40 dediğin makine yağı gibi bir şey mi???batista123' Alıntı:valla ben butun kıs kullandım yağmurda camurda kar garic dısarıda günlerce yağmurda kaldı sonra branda aldım . oyle bir sorun olmadı yalnız ben devamlı bakım yaptım paslanabilecek vida somun gibi yerlere arada sırada wd40 sıktım hala yapıyorum (ama sakın ayaklıga sıkmayın bu sefer yolda giderken açılıyoo) sonucta cın japon butun motorlar için bu geçerli özellikle diğer çinlilerde paslanma daha cok tavsiyem durumu servise gosterin zaten sarıkayalardaki yetkili (fuarda) garanti kapsamında olduğunu belirtmişti (paslanma olursa diye) ama yinede siz dediğim gibi arada sırada bakım yapın
Bu arada deri çanta takan arkadaşlar foto gönderin özellikle çantanın koltık altından geçen kısımı ile )sinyal sorun oluyoo) ve sinyallere cozum ne ler yaptınız (great seninkini biliyoru)
binevi ama farklı bi şey sıkışmış paslı vidaları açmaya gacır gucur eden kapıları sesini kesmeye falan yarıyor ha bide boyadan çıkmayan asfaltı falanda çıkarıyor bunuda ben keşfettim.talkie' Alıntı:dostum bu wd40 dediğin makine yağı gibi bir şey mi???