Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün dikilitaş'a Ali ustaya uğradım

Elinde bir siyah birde kırmızı renk sıfır regal raptor varmış.

Sıfır Regal Raptor soranlara duyurulur.

zaten arkadaslar saglık problemlerın yuzunden
110 kıloya dusecem
110 kılo ve 182 boy bence yeterlı heral
ben bu motorla abi uzun yola gidecegim icin
uzun yolda sorun yaratırmı yokuş yukarı cıkışlarda felan
rampada felan

arkadaşım ben hanımla bulgaristana gittim geldim maşallah hiç bir sorunum olmadı daha çok sevdim motorumu tek dikkat edecegin şey temiz bir motor bulmak

tamam ozaman model ve markada karar verdım
kesınlıkle
raptor baska bı model olamaz baktıklarıam
gore en ıyısı bu benım ıcın
ıkıncı el alırken nerelere
dıkkat etmelıyım pıyasa fıyattı
ne kadar
max ne kadar vereyım

Açıkcası bende choper tarzı bir motor bakıyorum. Şu anda ki motorum Bisan pasific 150. Regal Raptor hem görünüşü olsun, hem de su soğutması olsun diğerlerinden bir adım önde.

Diğer modellere de bakıyorum, ancak bu tarzlarda su soğutma bir tek Regal Raptor'lar da mı var?

bende herkezin verebileceği tavsiyeleri verirdim ama siz zaten satın alırken belirteceğim hususlara her alıcı gibi dikkat ediyor olurdunuz.ama kendim tescilli deli olduğumdan size delice bir tavsiyede bulunacağım.

Kazaya karışmış ve Makyajlanmış bir motoru tespit edebilmek zor. tanıdık bir sigortacı bulup aracın plakasından bu aracın daha önce bir kazaya karışıp karışmadığını , karıştı ise ne kadarlık bir maddi hasar gördüğünü öğrenmek. ( sigorta şirketleri reasunans havuzundan bu bilgileri görebiliyor , motor ve şase numarasından bu motor kaç defa plaka değiştirse değiştirsin bir kazaya karıştı ise bunu mutlaka öğrenirsiniz.)

Son düzenleme:
bende herkezin verebileceği tavsiyeleri verirdim ama siz zaten satın alırken belirteceğim hususlara her alıcı gibi dikkat ediyor olurdunuz.ama kendim tescilli deli olduğumdan size delice bir tavsiyede bulunacağım.

Kazaya karışmış ve Makyajlanmış bir motoru tespit edebilmek zor. tanıdık bir sigortacı bulup aracın plakasından bu aracın daha önce bir kazaya karışıp karışmadığını , karıştı ise ne kadarlık bir maddi hasar gördüğünü öğrenmek. ( sigorta şirketleri reasunans havuzundan bu bilgileri görebiliyor , motor ve şase numarasından bu motor kaç defa plaka değiştirse değiştirsin bir kazaya karıştı ise bunu mutlaka öğrenirsiniz.)

Verdiğin bilgiler için sağol @Deli Çerkes :cat:

Super Moderator
c.tesi günü motorumun arka lastiğini değiştirdim
orjinal lastikle 27640 km yol yaptım üstündeki lastikler kenda markaydı
şimdi takılan lastikler ise duro marka
motorumda acaip bi değişiklik oldu artık virajlara daha rahat yatabiliyorum eski lastiklerde sanki her an altımdan kayacakmış hissi uyanıyordu ama artık böyle bir sorunum kalmadı orjinal lastiklerinden şikayetci olanlar varsa lastikleri değiştirmenizi öneririm:cat:
Not:lastiği değiştirmişken arka dişli tarafındaki bilyayıda değiştirdim dağılmak üzereymiş zaten

lastikler kaça maloldu alper_tim? ben daha 14500 deyim ama aynı problemi yaşıyorum zaman zaman. zevkli geliyor ama düşersem zevki kaçacak bir gün :)

motorumda acaip bi değişiklik oldu artık virajlara daha rahat yatabiliyorum eski lastiklerde sanki her an altımdan kayacakmış hissi uyanıyordu ama artık böyle bir sorunum kalmadı orjinal lastiklerinden şikayetci olanlar varsa lastikleri değiştirmenizi öneririm:cat:
Not:lastiği değiştirmişken arka dişli tarafındaki bilyayıda değiştirdim dağılmak üzereymiş zaten

ben de duro aldım hiç memnun değilim . ne yapmam gerek . yontem varsa özelden atarmısın

kesinlikle katılıyorum kardeşim duro bizim motorlar için süper

Super Moderator
lastikler kaça maloldu alper_tim? ben daha 14500 deyim ama aynı problemi yaşıyorum zaman zaman. zevkli geliyor ama düşersem zevki kaçacak bir gün :)
ben 130 ytl ye hallettim sökmesi felan içinde bide arka tekerin sol yanında ki dişlinin içindeki bilya da değişti:cat:
ben de duro aldım hiç memnun değilim . ne yapmam gerek . yontem varsa özelden atarmısın

walla bişi yapmak lazım mı bilmiyorum istersen ustanın telefonunu vereyim bi konuş:silent:

ben 130 ytl ye hallettim sökmesi felan içinde bide arka tekerin sol yanında ki dişlinin içindeki bilya da değişti:cat:

walla bişi yapmak lazım mı bilmiyorum istersen ustanın telefonunu vereyim bi konuş:silent:

valla artık bir ustalı bir iş yok yani kalmadı daha dogrusu . 130-90-15 ebatındakı arka lastıgı duro 80 ytl ye aldım dubelles yaptırıp (10 ytl )jantı geri monte ettim

Super Moderator
valla artık bir ustalı bir iş yok yani kalmadı daha dogrusu . 130-90-15 ebatındakı arka lastıgı duro 80 ytl ye aldım dubelles yaptırıp (10 ytl )jantı geri monte ettim

ben ustayla görüştüm konuştum
senin lastikler için çin malı olanlarından almasın dedi:silent:
duro lastiklerin çin malı olanlarıda varmış onlar iyi çıkmıyormuş
bunları söyledi bana usta:cat:

İnce sele yaptırmak istiyorum arkadaşlar , bildiğiniz bir yer var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar