Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bu motorun yan kapaklarını nerden, ne kadara temin edebiliriz bilgisi olan var mı acaba ?

hııııııııı

bazı dd250e-9 ların aküsündeki çıkartmalarda regal raptor yazısının altında daddy yazıyo bazılarında yellowrocks yazıyo.neden acaba bilen var mı

bu makinaların 250 cc olan 3 modeli var bunlar hakkında bilgisi olan illaki vardır 271 sayfa var :) okumamaı beklemeyin ne olur :)
bende düşünüyorum bu makinayı ama parça sıkıntısı vesaire nedir söleyecek yardımcı oalcak kimse varmı

kanuni caracala biniyorum şuanda ama bu makinayı düşünüyorum caracal kuzenimde kalıcak sanırım

regal alacağım 2. el fakat ilk motorum olacak ve motorlar hakkında pek bilgim yok. alım esnasnda motorda dikkat edeceğim püf noktalar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.

yardımlarınız için teşekkür ederim.. beşiktaşta buldum 60 lira çektiler sadece sol için.. çok değil mi yahu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
regal düşenen arkadaşlar.bende bu motoru kullanıyorum ve çok memnunum.şu ana kadaş hiç masraf açmadı bana.ve açacak gibide görünmüyor.eğer 2. el alacaksanız sakın dış görünüşüne aldanıp hemen atlamayın.götürün bi ustaya motorunu güzelce bi incelesin.sonra alın paşa paşa binin.gerçekten ben aldım alalı hiç şikayetci olmadım.ek not olarak 1 depo benzine(14lt)360km hibi bi yol gidiyorum.merak ede bilirsiniz o sebepden yazdım.

Arkadaşlar selam.
1. sayfada görmüş olduğunuz motorumu en sonunda satmaya karar verdim.

Yurt dışına gideceğim ve 6 ayda bir Türkiye'ye döneceğim için çok sevdiğim motorumu istemeyerek te olsa satma kararı almış bulunmaktayım.

Motorun bugüne kadar hiçbir parçası değişmemiş, bakıma bile sadece yağ değişimi için girmiştir.

İlk günden beri motoru tek elleyen ve bakımını yapan Ali usta olduğu için motorun geçmişini Ali ustadan güvenerek öğrenebilirsiniz.

Teşekkürler.

GreatWhiteShark:)

regal

Arkadaşlar selam.
1. sayfada görmüş olduğunuz motorumu en sonunda satmaya karar verdim.

Yurt dışına gideceğim ve 6 ayda bir Türkiye'ye döneceğim için çok sevdiğim motorumu istemeyerek te olsa satma kararı almış bulunmaktayım.

Motorun bugüne kadar hiçbir parçası değişmemiş, bakıma bile sadece yağ değişimi için girmiştir.

İlk günden beri motoru tek elleyen ve bakımını yapan Ali usta olduğu için motorun geçmişini Ali ustadan güvenerek öğrenebilirsiniz.

Teşekkürler.

GreatWhiteShark:)

sevgili bülent sonunda bir yazını görebildik :)
hayırlısı olsun .

sevgili bülent sonunda bir yazını görebildik
hayırlısı olsun .
Selam Murat kardeş.
Yaa en sonunda ben de satmaya karar verdim.
Ama benimki zorunluluk.
Aslında kapalı garajımda durabilir ama ne gerek var.
Satarsam motorum daha mutlu olur diye düşünüyorum.:bounce:

selamlar ben de bi RR almayı düşünüyorum ancak ehliyeti cebime koymadan hanım aldırmıyo :) Bu arada kafama takılan bişi var. Bu motorda ayak marşı yok mu? aküden çalıştırmayanların motoru vurdurduklarını okudum. eğer yoksa bu bi dezavantaj diil midir?

Super Moderator
selamlar ben de bi RR almayı düşünüyorum ancak ehliyeti cebime koymadan hanım aldırmıyo :) Bu arada kafama takılan bişi var. Bu motorda ayak marşı yok mu? aküden çalıştırmayanların motoru vurdurduklarını okudum. eğer yoksa bu bi dezavantaj diil midir?

çalışmama gibi bi sorun yaşamadım hiç şu an 21200km oldu bi kaç kere sig. attı onda da vurdurup çalıştırdım bi sorun olmadı
sorun yaratan bi motor değil bence

Arkadaşlar yeni akü alıcam inşallah raptorriders a ulaşamıyorum bir fikriniz var mı? Yuasa nın kaç amperliği gider bize? Şöyle çabuk boşalmayan bir şey biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
raptorriders bende giremiyorum.akşam bidaha dene usta.

raptorriders giriliyor sorun yok arkadaslar akü alıcaksın yuasa yada bosch alabilirsin.

arkadaşalr motorumu sattım regal arıyorum kahaman maraştayım
ciddi motorun u falan satmak isteyen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz beni sevinirim2006 2007 olsun motor kahraman maraş mt yede yazabilirsiniz3000 ila 4000 ytl arası olması lazım aradığım fiyat aralığıiyi günler

arkadaşlar motosiklet terimlerini malesef bilmiyorum...
rodaj, subap? ne demek bunlar , nedir? ve diğer terimler...
yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar