arkadaşlar bu motorun yan kapaklarını nerden, ne kadara temin edebiliriz bilgisi olan var mı acaba ?
arkadaşlar bu motorun yan kapaklarını nerden, ne kadara temin edebiliriz bilgisi olan var mı acaba ?
Arkadaşlar selam.
1. sayfada görmüş olduğunuz motorumu en sonunda satmaya karar verdim.
Yurt dışına gideceğim ve 6 ayda bir Türkiye'ye döneceğim için çok sevdiğim motorumu istemeyerek te olsa satma kararı almış bulunmaktayım.
Motorun bugüne kadar hiçbir parçası değişmemiş, bakıma bile sadece yağ değişimi için girmiştir.
İlk günden beri motoru tek elleyen ve bakımını yapan Ali usta olduğu için motorun geçmişini Ali ustadan güvenerek öğrenebilirsiniz.
Teşekkürler.
GreatWhiteShark![]()
Selam Murat kardeş.sevgili bülent sonunda bir yazını görebildik
hayırlısı olsun .
selamlar ben de bi RR almayı düşünüyorum ancak ehliyeti cebime koymadan hanım aldırmıyoBu arada kafama takılan bişi var. Bu motorda ayak marşı yok mu? aküden çalıştırmayanların motoru vurdurduklarını okudum. eğer yoksa bu bi dezavantaj diil midir?