kaldera
az evvel iş takipçim ile görüştüm pazartesi gunune kaldı ....
Bugun Aykon motor ile gorustum. Sana gereken yardimi yapabileceklerini ve seni dogru yere yonlendirebileceklerini soylediler ama gec kalmisim sanirim... iş takipçin ile gorusmussun bile... :thumleft:
Motorun hayirli olsun...
Bende cantalari 20 cm. kadar geri almistim... Simdi super duruyorlar... Ayrica koruma demirine sis lambalarida taktim...Super oldular...
Kask olarak Nolan 101 almistim... Sirkecide sadece bir yer satiyor zaten... 260 Euro verdim... Eldivenler de el terletmeyen cins REV`IT ! :cat: 55 Euro verdim... Bunlar hep BONUS a 5 taksit! :wiinkk:
:king:
Gencadam
Kopya çekmiş gibi olacak. Ama güzel durduğunu belirtti
6. sayfada sis lambalarının fotolarını görebilirsin... Normalde yakınca gündüz
mavimsi yanıyor, akşamları da
yeşilimsi... Sisli havalarda
sarı gibi yanıyor dediler ama daha sise pek denk gelmedim... :cherry:
Dostum daha görüntü patentini almadığım için tabii ki taktırabilirsin

ama bu arada patentini herhangi birisi alırsa bana da söktürmesin ...:queen:
Motor trafikte arabalar tarafından daha iyi farkedilmeye başlandı özellikle çevre yolunda falan trafik sıkışınca en sol şerit ile onun yanındaki şerit arasından daha rahat gidiyorum artık. Arabalar sol aynadan beni daha iyi fark etmeye başladılar ki ben onlara yaklaştıkça sağa ve sola açılmaya başladılar. :thumleft:
Bu arada evet çantalar
kalitesiz çıktı... Firma bana çantaları değiştireceğini söyledi. Bu habere sevindim... Çantalar eğer değiştirilirse firmanın ne kadar sözünün arkasında durduğunu hep beraber göreceğiz ve bundan sonra yedek parçadan dolayı aklımda da herhangi bir soru kalmayacak...
Enkısa zamanda makinana kavuşman dileğiyle...
:king: :king: :king: