imageshack.us/img46/3449/photo00
619nn.th.jpg[/IMG][/URL]
photo00644qv.th.jpg[/IMG][/URL]

muhendis1959' Alıntı:Şimdi kafama takılan bazı sorular var bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen,
1- Monta yapışan sinekleri leke yapmadan nasıl çıkartırımale:
2- Bu montlar nasıl yıkanır, korumaları çıkartmak gerekirmi.
3- Kasktaki sinek ölülerini nasıl temizlerim vizörü çizmeden,
4- Farlar çok ayarsız ben baktım ama ayar yapılacak biyer bulamadım,ayarlıyabilen varmı,
5- Uzun süre gittiğimde sele kıçımı ağrıtıyor, bendemi arıza var yoksa herkesin koltuğu böylemi![]()
ben gelirim babaadam tarabya civarında oturuyorum yer zaman bildirin ordayım ama mesai saatleri dışındaBABAADAM' Alıntı:selam arkadaşlar...
levent ve civarı oturan arkadaşlar veya yakın olanlar bi akşam buluşup bi tanışsak diyorum...(tabiki bu teklifim hepinize açık)
hani diyorum gezi, organizasyon falan oluyor burada buluşup birlikte gideriz ne dersiniz...hem bazı sorun ve konularda yardımlaşmışda oluruz ,ben bu tarafta en az on civarı regalli olduğunu düşünüyorum......
filri olan veya düşünceme katılan arkadaşlar özelden mesaj atın lütfen...
her şey gönlünüzce olsun...........
slm arkadaşlar Pazar günkü Yeşil vadi gezisinde istanbul çetesiyle beraber olmak güzeldi. Sende takıl bizewatercolours' Alıntı:bildiğim kadarıyla istanbul'da kara raptorlar adı altında bir regal raptor çetesi dolanıyormuş. onlara katılabilirsin istersen...
ben Beşiktaştayım akşamları isterseniz buluşabiliriz. Ayrıca RR İstanbul çetesi Castro da kamp planlıyor tarihi burada yayınlanacak takip ederseniz eğlenceli bir gezi şansınız olabilir.selamlar.BABAADAM' Alıntı:selam arkadaşlar...
levent ve civarı oturan arkadaşlar veya yakın olanlar bi akşam buluşup bi tanışsak diyorum...(tabiki bu teklifim hepinize açık)
hani diyorum gezi, organizasyon falan oluyor burada buluşup birlikte gideriz ne dersiniz...hem bazı sorun ve konularda yardımlaşmışda oluruz ,ben bu tarafta en az on civarı regalli olduğunu düşünüyorum......
filri olan veya düşünceme katılan arkadaşlar özelden mesaj atın lütfen...
her şey gönlünüzce olsun...........