bas tabi bas da gösterge kaç gösteriyo onu anlamadım ? + - 30
arkadaşlar biliyorsunuz motoru 5 gün önce aldım. motor şuan 350 km de ve üz yolda eğilmeden normal pozisyonda 115 eğilerek 125 gördüm motor deli gidiyor yaaa:cherry:
arkadasa hani herkes uyarıda felan bulundu yanlış yaptıgını motorunda performans kaybı olacagını söylediya arkadasımızda sımdı güyya siz haksız cıkdınız ben haklıyım gıbısınden işkembeden sallıyo o motor 125 km yapsın gelsın bide beni.....

hangi tepe aşşa saldın çok merak ettim dorusu...
bide benzini nerden alıyosun hava alanındanmı...
direksiyonun altına kadar eğilip ibreyi nasıl gordün...
kangoyla kapışıyosun hem onun ıbreyı hemkendı ıbrenı goruyorsun ve kafan dıreksıyonun altında ölemi...
senin cup bu mu????
ben bırakıyorum nan bu işi...
Cup motorların lastikler 125 km sürati kaldırmaz bir kere yarılır vs. Hadi bastı diyelim o motor durmaz fren diski ve arka kampana frene dokunduğun andan itibaren yanar, hadi 3 e attın, o zaman da tekerlek kitlenir ve ani aşınmadan yine lastik yarılır, rüzgardan dolayı takla riskini saymıyorum bile, ve o hızda durduğun zaman sağ olmayabilirsin, dikkatli olmakta fayda var, böyle gerçekdışı hayallerle yaşamamak lazım.
dostum frene basan kim ki fren diosun. neyse artık uzatmak istemiorum herkes kendi yanlışını yapsın egzozumuda açtırdım gayet güzel abart yaptırdım miss gibi biniyorum egzozu yaptırıp gelirkende üstüne kapandım bu seferde 145. dedi ister inanın ister inanmayın beni balamaz artık orası. 2 ve 4 zamanlı işine gelince 47 cc 2 zamanlı olsa ne olmasa ne oyun yapmadıktan sonra 60 ı geçmez.
Kendin inanıyomusun acaba bu hızı yaptıgına merak ediyorum
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış seninkiside o misal![]()
dostum frene basan kim ki fren diosun. neyse artık uzatmak istemiorum herkes kendi yanlışını yapsın egzozumuda açtırdım gayet güzel abart yaptırdım miss gibi biniyorum egzozu yaptırıp gelirkende üstüne kapandım bu seferde 145. dedi ister inanın ister inanmayın beni balamaz artık orası. 2 ve 4 zamanlı işine gelince 47 cc 2 zamanlı olsa ne olmasa ne oyun yapmadıktan sonra 60 ı geçmez.
|
||||||||||