Cup Mu Commuter Mi?

Arkadaşlar öncelerden scooter kullanmışlığım var ama kendi motorumu almak istiyorum hiç vitesli kullanmdım.Kuba Cg 100Yatay mı Kuba Kb 100-6 mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vietnamlılar gibi durmak istiyorsan cub al

İlk kez vitesli kullanacağımı göz önünde bulundurun 2000 lira bütçem var başka önerilerde yapabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

Yardım edin abiler

kardeşim ilk kez olacaksa cup al sonrasında değiştirirsin.bende de cup var tek tehlikeli yanı ( benim için ) rüzgarda çok savruluyor motor, dengeyi bozuyor çok. nasipse bu ay değiştirecem motorumu bayramdan sonra 150 MC X roadracer alacağım. bence 100lük bir motora vereceğin parayla git bi 150lik motor al commuter tarzı olabilir yada adı her neyse. ben commuter olarak biliyorum bu MC X'i yalnışsam affola.düzeltirseniz sevinirim.

cg 100 yatay al derim vitesli motor tecrüben yoksa o daha iyi olur kaportası daha az en azından düşsen masrafın az olur

tam otomatikte vites geçişini anlatabilirmisin
tam otomatik dediğin olay scooter kardeş. cup yarı otomatik tir debriyaj yoktur vitese direk basarsın. ön ve arka vites kolları öne basınca yani aşağı doğru vites yükselir arkaya basınca düşer olay bu. 2000 tl paran varsa üstüne koy biraz daha mondial 125 drift falan al olmadı temiz ikinci ellerinden al 125 veya 150 lilik al boşver 100 lükleri benden demesi

pardon kardeş.vitesli kullanımı demek isticektim.bazıları 1 aşağı 2,3,4,5 yukarı diyo o ne
tam otomatik dediğin olay scooter kardeş. cup yarı otomatik tir debriyaj yoktur vitese direk basarsın. ön ve arka vites kolları öne basınca yani aşağı doğru vites yükselir arkaya basınca düşer olay bu. 2000 tl paran varsa üstüne koy biraz daha mondial 125 drift falan al olmadı temiz ikinci ellerinden al 125 veya 150 lilik al boşver 100 lükleri benden demesi

pardon kardeş.vitesli kullanımı demek isticektim.bazıları 1 aşağı 2,3,4,5 yukarı diyo o ne

kardeş o dediklerimiz motor boşta iken vites pedalını aşyaya basınca bire geçer ondan sonraki vites geçişerinde devamlı yukarı basacaksın demek vites yükselteceğinde düşüreceğindede devamlı aşyaya basacan

1 den boşa nasıl alınır

boş 1 le 2 arasındadır 1 de ise ufak bir yukarı yaparak boşa çıkartırsın 2 de isede aşyaya ufak basarak ama bu vites çeşidi 125 lik commuterler için geçerli cg 100 lerde değişik olabilir vites yapısı cuplarınkı daha da bir değişik :D

öğrenci adamız 100lükte vergi yok daha ucuz vs.vs hız meraklısıda değilim 80-90 yeter

100 lük cup en kral motordur kim ne derse desin :) 100 lük al çok pratik ve çok ekonomik. Hiç yakmıyor, vergi yok, çok sağlam.

benim gönlümde cuptan yana debriyajsız olduğu için acemiliği onda atabilirim

Son düzenleme:
benim gönlümde cuptan yana debriyajsız olduğu için acemiliği onda atabilirim
sen bilirsin birinde direk vites atıcaksın birinde debriyaja basarak çok basit. ben motorumu aydından aldım arkadaşla gittik önceden debriyajlı motor sürmemiştim ordan bindim muğlaya geldim düşün artık.

vietnamlılar gibi durmak istiyorsan cub al

İki sorum olacak:

* Vietnamlılar nasıl duruyor?
* "Terbiye" denilen kavramı hiç duydun mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

Asıl konuya dönecek olursak... Bence vitesli keyfini yaşa kardeş.

sen bilirsin birinde direk vites atıcaksın birinde debriyaja basarak çok basit. ben motorumu aydından aldım arkadaşla gittik önceden debriyajlı motor sürmemiştim ordan bindim muğlaya geldim düşün artık.
aralarında pek fark yok yani bu arada bende muğla milasta oturuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar