Cumoni(Kemal Velioğlu)Vefat etmiştir.

Oğlunun anlattığı süreci etrafımda anbe an yaşamışlığım var.

Allah geride kalanlara sabır versin.

Merhuma Allah'tan rahmet geride kalan ailesine sabırlar diliyorum.
Kanser hastalarıının hastalığı süresince ,yakınlarının ve kendisinin yaşadığı dramı ve o sıkıntılı süreci yakınen yaşamış biri olarak üzüntünüzü anlıyorum. Allah(CC) merhumun çektiklerini keffaret olarak kabul eder inşallah.

kanser berbat bir hastalık.. :(

Allah rahmet eylesin.

Ailesine ve dostlarına sabır diliyorum.

Zaten yapacağını fazlasıyla yapmış,2 yıl dayanmış.Eminim ki bunda sevenlerininde payı çok büyüktür...

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun,allah sabır versin....

Tümüyle katılıyorum. Benim de dedemi uzun yaşatan çocuklarıydı... Belli ki siz elinizden gelenin en iyisini yapmışsınız. Allah rahmet eylesin, eminim çok huzurluydu...

Nur içinde yatsın.

Çok ama çok üzücü bir durum.Sevdiğin ve değer verdiğin birinin,gözünün önünde eridiğini görmek gerçekten insanın yüreğini parçalıyor.Allah mekanını cennet etsin...

Artık ne eskisi kadar vaktim var nede yazacak bir konum.
Siteye üye olduğumdan beridir bilirim Cumoniyi. Yada belki ilk tanımam MD de olabilir. Ama severdim kendisini hiç görememiş olsamda. Dili çok güzeldi akıllıca ve Sivri.
Uzun zamandır da okuyamadım yazılarını.
Saat 22:40 gördüm konuyu,
-Yok dedim,
-Kazamı dedim.
Okudum kahroldum. Genç sandığım cumoni nerdeyse babam yaşında. Hiç tanımadığım sevgili abim, keşke hiç olmasaydı, bir gün bir toplantıda görüşebilseydik.
Her ne kadar kabul etmesi olanaksız olsada, ölüm sana yakışmadı.,
Mekanın hepppp cennet olsun, burda çektiysen orda senden uzak olsunlar.
Toprağın bol olsun sevgili CUMONİ.:pale:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.:pale:

Cumoni abi nettin yahu...son dönemler çok sessizdin hiç hayra alamet değildi...

hiç kimseyi kırmazdı çok babacandı...aynı mekanda sofrada oturmuşluğumuz var...2005 te MD de tanıştık forum ortamında...2006 da bir buluşmada yanımdaydı orada yüzyüze tanıştık şarkılar söyledik ...O'na dair MD de şunları yazmışım şimdi aradım buldum...

"CUMONİ REİS....neyse gelelim diğer detaylara...mesela Cumoni abi maşallah bizim gibi 10 tane elemanı cebinden çıkarır...bir ara dans pistinde gördüm...kıskandım valla...bende seni tanıdığıma çok memnun oldum...sitenin en ağır topusun valla...o ne karizma o ne ihtişam valla abiş...masada bir oturman var...sanki IV.MURAD mübarek... "

Allah rahmet eylesin...

Son düzenleme:
Mekanı cennet olsun, artık manilerine bakınca şen kahkahalar yerinr buruk bir tebessüm oluyor...

2005 de tanımıştım.Yanlış hatırlamıyorsam MD forumlarındaydı.Forumların en hızlısıydı.Mekanı cennet olsun,sevdiklerine Allah sabır versin..

allah rahmet eylesin tanımıyorum abiyi ama çok üzüldüm :( mekanı cennet olsun

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar