Merhaba.Ben aynı kaganiskoyum. Valla yazımda dediğim gibi yorumlarla ilgilenmediğim için özür dilerim. Bu kadar talep göreceğini beklemiyordum. Babam gençken Çay tv de saz çalıp türkü söylerdi. Bir google a babamın adını yazayım belki çay tv den bir resim bulurum dedim. Burayı buldum 4. sırada. Çok şaşırdım. Biraz takip etmem gerekiyormuş ama zamanla unutmuşum. Şu anki durumumuza dönecek olursak... Bilen bilir biz babam sayesinde devlet lojmanında oturuyorduk. Babamın vefatından 2 yıl sonra bizi şutladılar lojmandan doğal olarak. Şu an geçici olarak annemle anneannemlerde kalıyoruz. Sözde geçici ama birkaç yılı, en azından üniversteye geçmeme kadar, bulacak gibi. Abim de evliydi zaten ve bu aralar çocukları oldu. Babamın torununu gördükten sonra vefat etmesini isterdim. Çok şirin bir kız. Şu am durumumuz bu. Herkesin başına gelecek olan bize biraz erken geldi. Allah bizi böyle imtihan etmek istemiş. Biraz sarsıldık ama ayaktayız. İnşallah seneye abim gibi itü kazanıp okumak istiyorum.
Hepinize geç de olsa dualarınız ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar...