Cumoni(Kemal Velioğlu)Vefat etmiştir.

Motosikleti
bmw f650 cs
Allah rahmet eylesin sevenlerine Allah sabır versin

ALLAH RAHMET EYLESİN. FATİHA OKUDUM. ALLAH KALANLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜR VERSİN.

Merhaba.Ben aynı kaganiskoyum. Valla yazımda dediğim gibi yorumlarla ilgilenmediğim için özür dilerim. Bu kadar talep göreceğini beklemiyordum. Babam gençken Çay tv de saz çalıp türkü söylerdi. Bir google a babamın adını yazayım belki çay tv den bir resim bulurum dedim. Burayı buldum 4. sırada. Çok şaşırdım. Biraz takip etmem gerekiyormuş ama zamanla unutmuşum. Şu anki durumumuza dönecek olursak... Bilen bilir biz babam sayesinde devlet lojmanında oturuyorduk. Babamın vefatından 2 yıl sonra bizi şutladılar lojmandan doğal olarak. Şu an geçici olarak annemle anneannemlerde kalıyoruz. Sözde geçici ama birkaç yılı, en azından üniversteye geçmeme kadar, bulacak gibi. Abim de evliydi zaten ve bu aralar çocukları oldu. Babamın torununu gördükten sonra vefat etmesini isterdim. Çok şirin bir kız. Şu am durumumuz bu. Herkesin başına gelecek olan bize biraz erken geldi. Allah bizi böyle imtihan etmek istemiş. Biraz sarsıldık ama ayaktayız. İnşallah seneye abim gibi itü kazanıp okumak istiyorum.
Hepinize geç de olsa dualarınız ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar...

2010dan beri motosiklet forumlarını kullanmıyordum...Kemal abiyi şahsen tanıma şerefine erişmiştim bir md toplantısında.Gerçek bir abiydi.Hayat görüşüme insanlara bakışıma çok katkısı oldu.Cenazesinde bulunamadım...Ağırlaştığı dönem arayacak cesareti bile bulamadım.Bunca zaman sonra birşeyler söyleyecek kadar cesaretlendim sanırım.Kırmadan iğnelemeleri,kendine has üslubuyla yorumları hep yüzümü güldürdü Kemal abimin.Şimdi ağlattın beni.Allah rahmet eylesin.Cennettede kendine bir twister bulmuşsundur sen :) Nur içinde yat...

Mersin İl Temsilcisi
imzasında benim açtığım başlığı kullanmış ya da esinlenmiş :)
yeni görüyorum...

Allah rahmet eylesin :(((

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/47356-onemli-olan-zaman-birakmak-degil-zamanla-birakamamaktir-2.html

Şu Forumlarda unutamadığımı bir kaç kişiden biridir, huysuz tatlı ihtiyar, sevgiyle anıyorum..
Mekanın cennet olsun abicim.

allah rahmet eylesin...
oğlunun siteye girip bilgilendirmesi de güzel bir olay...mekanı cennet olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar