Allah günahlarını bağışlasın,mekanını cennet etsin inşallah...
kendisini tanımıyordum ama bunun önemi olduğunuda sanmıyorum..ben de babamı kanser sebebiyle ve her geçen gün gözümün önünde eriyerek hatta çürüyerek (gırtlak kanseriydi) ölümünü seyretmek zorunda kalarak kaybettim..
ancak bildiğimiz kadarıyla insanların başına gelen bu tür hastalıkların insanların günahlarına kefaret olduğu, ve bu kefaretin günahlardan arındırmaya yardımcı olduğudur...
umarım günahsız olarak aramızdan ayrılmış ve Rabbim tarafından cennetine konulmuştur...
yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyorum....
Bende babamı geçtiğimiz 10 kasımda miğde kanserinden kaybetttim.
Kanser insanın kapısını bir kere çaldımmı kapıyı açmadan gitmiyor...
birol'un ve oğlunun yazdıklarını üzüntüyle okudum.Babam'da 1,5 ay evvel aynı hastalıktan vefat etti.Ecel kapıyı çaldımı yapacak hiçbir şey yok..
kemal bey'e ve cümle geçmişlerimizin ruhlarına el fatiha....
Allah günahlarını bağışlasın,mekanını cennet etsin inşallah...
kendisini tanımıyordum ama bunun önemi olduğunuda sanmıyorum..ben de babamı kanser sebebiyle ve her geçen gün gözümün önünde eriyerek hatta çürüyerek (gırtlak kanseriydi) ölümünü seyretmek zorunda kalarak kaybettim..
ancak bildiğimiz kadarıyla insanların başına gelen bu tür hastalıkların insanların günahlarına kefaret olduğu, ve bu kefaretin günahlardan arındırmaya yardımcı olduğudur...
umarım günahsız olarak aramızdan ayrılmış ve Rabbim tarafından cennetine konulmuştur...
yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyorum....
Bende babamı geçtiğimiz 10 kasımda miğde kanserinden kaybetttim.
Kanser insanın kapısını bir kere çaldımmı kapıyı açmadan gitmiyor...
birol'un ve oğlunun yazdıklarını üzüntüyle okudum.Babam'da 1,5 ay evvel aynı hastalıktan vefat etti.Ecel kapıyı çaldımı yapacak hiçbir şey yok..
kemal bey'e ve cümle geçmişlerimizin ruhlarına el fatiha....