Cumoni(Kemal Velioğlu)Vefat etmiştir.

Çok üzüldüm:salut:
Baba acısını iyi bilirim...
Kemal abimiz nur içinde yatsın,toprağı bol olsun. Zaten yapacağını fazlasıyla yapmış,2 yıl dayanmış.Eminim ki bunda sevenlerininde payı çok büyüktür...

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun,allah sabır versin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..Yakınlarının başı sağolsun.

Az önce bilgilerne baktım,bunu gördüm... Fena oldum valla:(
30-12-2009 18:01 - permalink
mete_han
abi nasılsın ...özlettin kendini...

Allah günahlarını bağışlasın,mekanını cennet etsin inşallah...

kendisini tanımıyordum ama bunun önemi olduğunuda sanmıyorum..ben de babamı kanser sebebiyle ve her geçen gün gözümün önünde eriyerek hatta çürüyerek (gırtlak kanseriydi) ölümünü seyretmek zorunda kalarak kaybettim..

ancak bildiğimiz kadarıyla insanların başına gelen bu tür hastalıkların insanların günahlarına kefaret olduğu, ve bu kefaretin günahlardan arındırmaya yardımcı olduğudur...

umarım günahsız olarak aramızdan ayrılmış ve Rabbim tarafından cennetine konulmuştur...

yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyorum....

Bende babamı geçtiğimiz 10 kasımda miğde kanserinden kaybetttim.

Kanser insanın kapısını bir kere çaldımmı kapıyı açmadan gitmiyor...

birol'un ve oğlunun yazdıklarını üzüntüyle okudum.Babam'da 1,5 ay evvel aynı hastalıktan vefat etti.Ecel kapıyı çaldımı yapacak hiçbir şey yok..

kemal bey'e ve cümle geçmişlerimizin ruhlarına el fatiha....

Allah gani gani rahmet eylesin, geride kalan yakınlarına da sabırlar diliyorum...

birol'un ve oğlunun yazdıklarını üzüntüyle okudum.Babam'da 1,5 ay evvel aynı hastalıktan vefat etti.Ecel kapıyı çaldımı yapacak hiçbir şey yok..

Aynen öyle coşkun abi kanser insanın tüm yollarını kesiyor.:pale:

Seninde başın sağolsun.:pale:

asm

Allah'tan Kemal Bey'e rahmet ve mağfiret, Kemal Bey'in yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Mekanı cennet olsun.

Allah günahlarını bağışlasın,mekanını cennet etsin inşallah...

kendisini tanımıyordum ama bunun önemi olduğunuda sanmıyorum..ben de babamı kanser sebebiyle ve her geçen gün gözümün önünde eriyerek hatta çürüyerek (gırtlak kanseriydi) ölümünü seyretmek zorunda kalarak kaybettim..

ancak bildiğimiz kadarıyla insanların başına gelen bu tür hastalıkların insanların günahlarına kefaret olduğu, ve bu kefaretin günahlardan arındırmaya yardımcı olduğudur...

umarım günahsız olarak aramızdan ayrılmış ve Rabbim tarafından cennetine konulmuştur...

yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyorum....

Bende babamı geçtiğimiz 10 kasımda miğde kanserinden kaybetttim.

Kanser insanın kapısını bir kere çaldımmı kapıyı açmadan gitmiyor...

Sizlerin de babalarına Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum.

Allah sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.

Ah Kemal abi. Allah mekanını cennet eylesin. Daha dün gibi, benim CBF 150 ile onun twister ı için yaptığımız pazarlık...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
elinde fotosu olan arkadaş merhumun fotosunu paylaşırsa bence iyi olur

allahtan rahmet diliyorum kendisine

bu kanser illeti nedir be kardeşim yemin ederim aids bile bukadar korkutmuyor insanı aids olanlar daha uzun daha rahat yaşıyorlar bu nasıl bir hastalıktır ey allahım yediğimiz içtiğimiz her şeyde aklımıza gelir oldu paranoyak olduk artık :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar