Haberin linkini verecektim ama hell24 arkadaşımız tez davranmış.:cat:
Bayan motosikletseverlerimizi röportajdan dolayı tebrik ediyorum.![]()
üzülme abi biz mt de yatıp kalkıyoruz ELİNT i bile geçtim bu topikte...
Haberin linkini verecektim ama hell24 arkadaşımız tez davranmış.:cat:
Bayan motosikletseverlerimizi röportajdan dolayı tebrik ediyorum.![]()
Bayanlar tekrar tebrik ederim. Güzel haber olmuş... Motosiklet tutkusu güzel yansıtılmış. Sadece hamile olan arkadaşın röportajında söylediklerine pek katılmadım. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır saygı duymak lazım tabi... Onun dışında herkesin ağzına sağlık keyifle okudum.:rendeer::rendeer::rendeer:
Teşekkürler darısı tüm diğer Ninjaların başına :queen:
Bu arada adım Elanur, haberde de çıktığı üzere...
Ben de bütün fotoğrafları gazetedeki yazılarıyla beraber scan etmiştim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.Size sorucaktım tam ?
Telefonlarımızın alarmını cumartesi günü için kuruyoruz ve ilavesiyle beraber star gazetesi almayı unutmuyoruz.Haberin konsepti hız motoru kullanan ve çalışan bayanlar.Ben de ,haftasonu ilavesinin kaçıncı sayfasında ne şekilde çıkacağını bilmiyorum,beraber göreceğiz :cherry:
Geçen hafta içi Fenerbahçede gazetenin bulabildiği 4 bayan racing kullanıcısı olarak buluştuk,tanıştık.Yaptıkları araştırmalarda toplamda 6 bayan supersport kullanıcısı bulabilmişler ama ikisi gelemedi.Fotoğraf çekimleri ve röportajlar yapıldı.Şimdi de sabırsızlıkla cumartesiyi beklemekteyiz :cat: :queen: