Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))

Bir çok SS çok çok kısa sürede 299kmh'ı rahatlıkla geçer, erkekler gaz kolunu cinslerine has bir taraflarıyla değil, iki cinsin de sahip oldukları elleriyle çevidiklerine göre, bayanlarda aynısını yapabilirler.

SS motosikletle hız yapmak bir beceri değildir, yetenek gerektirmez, cesaret gerektirir, bu da cinse değil, şahsa göre değişir.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Röportaj verdigimiz haberle ilintili tüm duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaşan ve destek veren herkese teşekkürler... müge

ne iyi etmişiz de motorcu olmuşuz...
rüzgarın kızları selam olsun hepinize... daha fazla olmalısınız, hep olmalısınız

sanırıım sizlere teşekkür etmekk gerekir, sayenizdee motosikletle ilgili bir haberinn çıkmasıını sağladığınız, umarım böyle haberler artar ve devamı gelir...

bence motosiklet kullanmayan bayanlar asla ve asla gazeteye haber olamayacaklar, benim fikrim bu :queen: ::koop::::zencii::::deliir::::fool::::jester::::firca::::151::

osman tamburaci, fatih terimin bıyıkları hakkında konuştugu şahsiyet değil mi?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence motosiklet kullanmayan bayanlar asla ve asla gazeteye haber olamayacaklar, benim fikrim bu :queen: ::koop::::zencii::::deliir::::fool::::jester::::firca::::151::

osman tamburaci, fatih terimin bıyıkları hakkında konuştugu şahsiyet değil mi?

kanka çok maço gördüm seni.:p

Benim anlamadığım, hepsi etekli, hatta bir tanesi hamile, o motorları sanki oraya başkaları getirmiş, hatta sahip olup olmadıkları bile bence şaibeli.

SS denince ben tulum giymiş bayanlar görmek isterdim.:)

Son düzenleme:
kanka çok maço gördüm seni.:p

Benim anlamadığım, hepsi etekli, hatta bir tanesi hamile, o motorları sanki oraya başkaları getirmiş, hatta sahip olup olmadıkları bile bence şaibeli.

SS denince ben tulum giymiş bayanlar görmek isterdim.:)

sanki wc ye gitmisler ve fotograf cekimi icin makyaj yapmislar gibi yani hic kaski cikartmislar izlenimi yok...:queen:Gercekdende iyi tespit ama yahu benimde sacim uzun ben neden kaski cikarttigimda sacimi basimi ....Ama ben erkekim onlar bayan dime....Valla ben onu bunu bilmem arkadas motorcular raht kisiliklerdir..kurallari bu konuda birdir...Yasasin ozgurluk...orjinal olmayin ya birakin kaski cikarttiginiz gibi gorunuun ki okuyucuya gecsin sizin hisleriniz resimlede olsa.aYe kardesim haklisin motosikletci kizlarimizin giyisileri ve koruyuculari ile bi roportaj yapmalarini :salut:umardim..

Tulum kaç gayme sen biliyon mu? Tulum yerine bir cbr 125 daha alınır:queen:

Etekli olan , siteye yeni üye olan arkadaş sanırım açıklamasını yapar:)
Bir de 5 kişi var orda :p

Son düzenleme:
Tulum kay gayme sen biliyon mu? Tulum yerine bir cbr 125 daha alınır:queen:

Etekli olan , siteye yeni üye olan arkadaş sanırım açıklamasını yapar:)
Bir de 5 kişi var orda :p

yaw banada kıyafetler garip geldi ama "ss kullanan iş kadınları" muhabbetinden dolayı iş kıyafetlerinizle çekelim fotoyu falan demiş olabilir tuhaf muhabirler :) :) :) yoksa ben bu arkadaşların motorların yanında kumaş pantolon ve etekle kendi istedikleri için çıktıklarını pek sanmam :)

ama tulum kaç gayme sen biliyon mu? cümlesine katılmaktayım :mrgreen:

saygı ve sevgi...
tarşılabilecek çok şey varken!!!
saygı duymayı tercih ediyorum :cat:
tebrikler :rendeer:

Yani sizce ,motorları o şekilde kullanıyor olmamız olası olabilir mi?
Fotoların çekileceği günden önceki akşam roportajı yapan Hale Hn.tel actı ve sizden bişey rica edicem dedi.Yarın iş kıyafetlerinizle gelir misiniz? Dedim kumas pantolonla falan binemem ben motora.Ya mumkun oldugunca klasik olun dedi konsepte uygun olması acısından..vermek istedigimiz imaj bakın bu kadınlar hem calısıyor hem de hız motoru kullanıyor..En azından ustunuzdeki o kalın montlar falan olması dedi..Guldum,dedim beni hiçbi kuvvet o montsuz motora bindiremez.Orada cıkartırız dedim.En fazla siyah kadife pant.giyebilirim ve ayakkabı da yanıma alabilirim dedim. Olay budur.Bi arkadasımız kumas pant.un ustune korumalı pant. giymişti onu cıkardı.Bi arkadasımız da orada ustunu degiştirip etek giydi.Ama haberde ve haberin baslıgında bize soyledigi gibi iş kadını ,çalışan kadın mefhumu olmadıgı icin,sadece ne iş yaptıgımız yazıldıgı icin.okuyanlar anlayamadı tabi haklı olarak...Ben de en önde kabak gibi ,giydigim mor gömlekle kalakaldım maalesef :p
Haberde bu vurgulanmalı ve acıklama yapılmalıydı diye dusunuyorum.

iyi bari en azından depo üstüne dantel koyun dememiş:queen:

Bi dahakine artık kısmetse,depo ustu dantel ve elimizde tığlarla falan :thumright::sos::

Çalışan,hız motoru kullanan ve dantel yapabilen kadınlar ...Her eve lazım konsepti:queen:

Son düzenleme:
Bi dahakine artık kısmetse,depo ustu dantel ve elimizde tığlarla falan :thumright::sos::

Çalışan,hız motoru kullanan ve dantel yapabilen kadınlar ...Her eve lazım konsepti:queen:

hahahaha güzel bi konsept olur bencede... Ya bu haberciler çok tuhaflar... Yani tahmin etmiştim onların böyle giyinin dediklerini ama "o kalın montlarla gelmeyin" olayına kadar girdiklerini düşünmemiştim :) Bak dantelli falan bi konsept olursa çağırın benide birimiz atkı öreriz, birimiz dantel yaparız falan ilginç olur hatta ana haber bültenlerine bile çıkarız ozaman :queen:

hahahaha güzel bi konsept olur bencede... Ya bu haberciler çok tuhaflar... Yani tahmin etmiştim onların böyle giyinin dediklerini ama "o kalın montlarla gelmeyin" olayına kadar girdiklerini düşünmemiştim :) Bak dantelli falan bi konsept olursa çağırın benide birimiz atkı öreriz, birimiz dantel yaparız falan ilginç olur hatta ana haber bültenlerine bile çıkarız ozaman :queen:

bende çay ve çekirdek ile haberleri izlerken bak bunlar bizim kızlar derim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar